Pozdrav dobri ljudi , imam jedno pitanjce vezano za SSD hard diskice.Ocekujem da ce se makar obratiti ljudi koji zaista znaju o tome , zanima me posto hocu da uzmem neki solidan SSD . Dakle malo sam se raspitao i citao, vidim da je Samsung najbolji u tome , narocito 840 I 830 serija . Pa sad ono sto me zanima je koji je jos u ovom rangu dobar a da nije samsung a moze da bude i jeftiniji necu da se bunim, posto mi se iskreno ne trci u radnju da odma geknem pare na sto , pa eto malo da se raspitam i cujem sta kazu poznavaoci.
SSD je jos uvek macka u dzaku. Skoro svi brendovi su imali puno
10.02.2013. 22:49
status: user broj poruka: 10999
problematicnih modela (ili barem problematicnih serija pojedinih modela). Kod nekih je bio bagovit kontroler (Sandforce), kod drugih sam storage media (otkazivanje chipova)...
Nije cudo sto pojedini proizvodjaci pokusavaju da privuku kupce time sto im nude povoljnu ``vezanu trgovinu`` (bas kao AMD sa svojim jadnim kartama):
Ja sam uzeo u emmiju ssd Intel 520 120GB i zadovoljan sam,jaci je od 330 serije i vredi dodatnog novca jos kad puknem jos jedan u raid bice milina,mada i ovako radi bruka. A evo ako oces da se skontas koji ti valja vidi ovde sve lepo pise http://thessdreview.com/ssd-database/
Intel i5-3570k@3,4 GHz CM Storm Enforcer Asus Maximus V Gene (ROG Baby :D) MSI GTX660Ti PE OC Patriot IEM 8GB @2133MHz Limited Edition Cooler Master M2 Silent Pro 620W Intel 520 SSD 120GB WD 640GB @7200 rpm Caviar Black Some Keybo
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.