Zamolio bih sve koji se razumeju da mi daju nekakav konkretan odgovor, ako se sete bilo cega korisnog.
Imam problem sa brzinom DVD-RW-ova. Uz konfiguraciju sam dobio neki pioneerov DVD-RW koji je normalno radio. Posle nekog vremena njegov rad je mnogo usporio (otvaranje slika sa cd-a traje vekovima, kao i videa, koji posle 5 sec zakuca).
Misleci da je problem u DVD-RW-u kupio sam novi DVD-RW, koji od same kupovine radi isto kao i ovaj prethodni, cak i losije, posto ne moze da bootuje system, kada radim reinstalaciju. Koji god DVD-RW da odnesem u servis (ali bez mog PC-a) kazu da radi ispravno.
U cemu bi mogao biti problem?
Konfiguracija u kratkim crtama je: AMD Sempron quad core 9550 asus M2N68-AM SE sata 3 WD 1TB 7200 blue 4 gbb ddr2 memorije ATI Radeon HD 4650 neko krs napajanje kinesko od 400 watti (da li je mozda u njemu problem?)
Zbog nedostatka SATA slotova (na ploci ima samo dva slota - ocigledno mi i nova ploca treba), kupio sam PCI controller sa jos 2 SATA slota, pa sam i tu pokusavao da ih stavim, Medjutim razlike nema... :(
Ako vecina vas smatra da je ploca u pitanju, neka mi preporuci neku sa sto vise SATA slotova, kao i sa mogucnoscu budzenja sto vise memorije (da ne moram da kupujem plocu, kad budem zeleo da imam 20 gb rama). Dakle po mogucnosti da ima cetiri slota za RAM memoriju. Nadjite neki optimum cene i kvaliteta. Ali recimo da cena nije bitna...
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.