Kako se pokazao ovaj SSD, da li ima neko iskustva sa njim, i da li ga preporucujete, ima da se uzme za 9000... Planiram da ubacim u svoj lap top, za koji mislim da ima sata 2 kontroler, da li ce biti osetno ubraznje i ako je sata 2 u pitanju?
Na taj od 120 gb sam i mislio `Silicon Power Velox v60 120 Gb`, i na tu prodavnicu... :) Interesuje me samo kako se pokazao, da li njega da uzimam ili da idem na neki drugi, tipa kingston V300 isto od 120 gb, on je 1000 kinte skuplji, ili pak nesto trece?
Prodao sam nekoliko i niko mi se nije zalio... Kao u ostalom sto mi se niko nije zalio ni na bilo koji drugi SSD. Ja bih pre uzeo njega nego Kingston za 1000 din vise. I da, osetices ubrzanje... Poletece ti lap.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.