Kingston Flash drive DT SE9 se raspada - neuvazena garancija
STRANA 1 OD 1
mladenr
Kingston Flash drive DT SE9 se raspada - neuvazena garancija
30.01.2013. 15:03
T51582
status: user broj poruka: 3
U pitanju je memorija sa aluminijumskim kucistem koja dobro izgleda i obecava kvalitet, ali posle manje od godinu dana na privesku je izleteo deo sa memorijom, ostao je samo mali plasticni deo. Garancija nije uvazena, jer nemam ceo aparat.
Pokreni tužbu, nađi nekog boljeg advokata, uloži u to stotinjak evra ili malo više. I izgubi parnicu, naravno. A onda idi na neki drugi forum da se žališ. To što je jučer neko prozvao kingston zbog sporosti i kvaliteta najnekvalitetnijih i najjeftinijih (ne bi me čudilo da su u pitanju falsifikati) memorijskih čipova, ne znači da će sada da grakne celo jato jer si ti fizički uništio tu memaru.
kao kad bi ja kupio novog audija sa 4 godine garancije i poslije godinu dana mu izvadim motor i odem na servis da kazem znate dok sam vozio ispao mi motor negdje, pa sad sam dosao da mi uvazite garanciju...mislim nigdje veze..
AMD Ahlon II 445 X3 3.1GHz Cooler Master V8 Gigabyte HD 5870 SOC Arctic Cooling Accelero Xtreme PLUS KINGSTON 8GB (2X4GB) 1866 DDR3 ASUS Sabertooth 990FX R2.0 2x Samsung F3 Spinpoint 500GB RAID0 Cooler Master GX 550
Ja sam takav dobio na poklon pre više od pola, ni jedan drugi flash mi toliko teško ne ulazi u port, niti se tako teško vadi. Ni posle pola godine se nije `razradio`. I dalje ga je jako teško iščupati iz uređaja, a koristio sam ga na desetinama računara - na njemu mi je instalacija WIN 7.
Kod Mladena je verovatno da je lepak koji drži sam flash memoriju za kućište popustio i skliznuo napolje. Ne mora da znači da će se to destiti na svakom primerku, ali opet čovek izgubio flash, pitanje da li je njegova krivica ili greška u projektovanju.
A pre nego što pomenete falsifikate, ja sam moj dobio na poklon od lokalne Kingston kancelarije :)
Re: Kingston Flash drive DT SE9 se raspada - neuvazena garancija
30.01.2013. 20:08
status: user broj poruka: 19012
a kako se inace pokazao taj flash-ic sa performansama?
:: U pitanju je memorija sa aluminijumskim kucistem koja dobro izgleda i obecava kvalitet, ali posle manje od godinu dana na privesku je izleteo deo sa memorijom, ostao je samo mali plasticni deo. Garancija nije uvazena, jer nemam ceo aparat :: :: http://img811.imageshack.us/img811/8075/kingstonv.jp :: :: Ne kupujte ovakve stvari od Kingstona.
Re: Re: Kingston Flash drive DT SE9 se raspada - neuvazena garancija
30.01.2013. 20:36
status: user broj poruka: 4054
covece ... raspada se kako je brzzz
:: a kako se inace pokazao taj flash-ic sa performansama :: :: :: :: U pitanju je memorija sa aluminijumskim kucistem koja dobro izgleda i obecava kvalitet, ali posle manje od godinu dana na privesku je izleteo deo sa memorijom, ostao je samo mali plasticni deo. Garancija nije uvazena, jer nemam ceo aparat :: :: :: :: http://img811.imageshack.us/img811/8075/kingstonv.jp :: :: :: :: Ne kupujte ovakve stvari od Kingstona.
Re: Re: Re: Kingston Flash drive DT SE9 se raspada - neuvazena garancija
30.01.2013. 20:44
status: user broj poruka: 19012
pa znam da su ti mali tanani fleshici jako spori, nadao sam se da nije puz, nek je spor, samo da nije preterano.. svidja mi se alu okllop i jeftin je
:: :: covece ... raspada se kako je brzz :: :: :: a kako se inace pokazao taj flash-ic sa performansama :: :: :: :: :: :: :: U pitanju je memorija sa aluminijumskim kucistem koja dobro izgleda i obecava kvalitet, ali posle manje od godinu dana na privesku je izleteo deo sa memorijom, ostao je samo mali plasticni deo. Garancija nije uvazena, jer nemam ceo aparat :: :: :: :: :: :: http://img811.imageshack.us/img811/8075/kingstonv.jp :: :: :: :: :: :: Ne kupujte ovakve stvari od Kingstona.
Za moj od 8GB treba oko 40min da se napuni. I moja micro SDHC kartica u telefonu ga odvaljuje u upisu. Zato uglavnom gledam da ga koristim za nešto tipa instalacije Win i sl. gde jednom upišeš pa posle samo čitaš.
:: pa znam da su ti mali tanani fleshici jako spori, nadao sam se da nije puz, nek je spor, samo da nije preterano.. svidja mi se alu okllop i jeftin je
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.