Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Uređaji za skladištenje podataka
Kingston Flash drive DT SE9 se raspada - neuvazena garancija
STRANA 1 OD 1
mladenr Kingston Flash drive DT SE9 se raspada - neuvazena garancija 30.01.2013. 15:03 T51582

status: user
broj poruka: 3
U pitanju je memorija sa aluminijumskim kucistem koja dobro izgleda i obecava kvalitet, ali posle manje od godinu dana na privesku je izleteo deo sa memorijom, ostao je samo mali plasticni deo. Garancija nije uvazena, jer nemam ceo aparat.

http://img811.imageshack.us/img811/8075/kingstonv.jpg

Ne kupujte ovakve stvari od Kingstona.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
VMARC Niko normalan ti je ne bi uvazio. 30.01.2013. 15:34 #472202

broj poruka: 9425

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
MacBook Pro 13-inch: 2.5GHz
with Retina display
2.5GHz dual-core Intel Core i5
Turbo Boost up to 3.1GHz
8GB 1600MHz memory
128GB flash storage
Dell UltraSharp U2312HM

codeus ... 30.01.2013. 16:26 #472231

broj poruka: 4054

pa sklopi ga nazad .. ako ga nisi izgubio ..

zasto si hteo da reklamiras ? mislis da se raspao sam od sebe /? :) ..

sklopi ga ..zalepi super lepkom i koristi dalje ..

Pisko Ma tuži ih 30.01.2013. 17:56 #472259

broj poruka: 6650
Pokreni tužbu, nađi nekog boljeg advokata, uloži u to stotinjak evra ili malo više.
I izgubi parnicu, naravno. A onda idi na neki drugi forum da se žališ.
To što je jučer neko prozvao kingston zbog sporosti i kvaliteta najnekvalitetnijih i najjeftinijih (ne bi me čudilo da su u pitanju falsifikati) memorijskih čipova, ne znači da će sada da grakne celo jato jer si ti fizički uništio tu memaru.

Budale računaju na sreću.

acosuper to je isto 30.01.2013. 18:49 #472275

broj poruka: 1207
kao kad bi ja kupio novog audija sa 4 godine garancije i poslije godinu dana mu izvadim motor i odem na servis da kazem znate dok sam vozio ispao mi motor negdje, pa sad sam dosao da mi uvazite garanciju...mislim nigdje veze..

AMD Ahlon II 445 X3 3.1GHz Cooler Master V8
Gigabyte HD 5870 SOC Arctic Cooling Accelero Xtreme PLUS
KINGSTON 8GB (2X4GB) 1866 DDR3
ASUS Sabertooth 990FX R2.0
2x Samsung F3 Spinpoint 500GB RAID0
Cooler Master GX 550

mighty Re 30.01.2013. 19:00 #472280

broj poruka: 1670
Polako ljudi, što ste odmah napali čoveka?

Jel iko od vas koji su ga napali ima taj flash?

Ja sam takav dobio na poklon pre više od pola, ni jedan drugi flash mi toliko teško ne ulazi u port, niti se tako teško vadi. Ni posle pola godine se nije `razradio`. I dalje ga je jako teško iščupati iz uređaja, a koristio sam ga na desetinama računara - na njemu mi je instalacija WIN 7.

Kod Mladena je verovatno da je lepak koji drži sam flash memoriju za kućište popustio i skliznuo napolje. Ne mora da znači da će se to destiti na svakom primerku, ali opet čovek izgubio flash, pitanje da li je njegova krivica ili greška u projektovanju.

A pre nego što pomenete falsifikate, ja sam moj dobio na poklon od lokalne Kingston kancelarije :)
imarkovic Re: Kingston Flash drive DT SE9 se raspada - neuvazena garancija 30.01.2013. 20:08 #472296

broj poruka: 19012
a kako se inace pokazao taj flash-ic sa performansama?

:: U pitanju je memorija sa aluminijumskim kucistem koja dobro izgleda i obecava kvalitet, ali posle manje od godinu dana na privesku je izleteo deo sa memorijom, ostao je samo mali plasticni deo. Garancija nije uvazena, jer nemam ceo aparat
::
:: http://img811.imageshack.us/img811/8075/kingstonv.jp
:: Ne kupujte ovakve stvari od Kingstona.
mighty Re: Re: Kingston Flash drive DT SE9 se raspada - neuvazena garancija 30.01.2013. 20:16 #472298

Nije baš šampion :)

:: a kako se inace pokazao taj flash-ic sa performansama
codeus Re: Re: Kingston Flash drive DT SE9 se raspada - neuvazena garancija 30.01.2013. 20:36 #472303

broj poruka: 4054

covece ... raspada se kako je brzzz

:: a kako se inace pokazao taj flash-ic sa performansama
:: :: U pitanju je memorija sa aluminijumskim kucistem koja dobro izgleda i obecava kvalitet, ali posle manje od godinu dana na privesku je izleteo deo sa memorijom, ostao je samo mali plasticni deo. Garancija nije uvazena, jer nemam ceo aparat
:: ::
:: :: http://img811.imageshack.us/img811/8075/kingstonv.jp
:: :: Ne kupujte ovakve stvari od Kingstona.
imarkovic Re: Re: Re: Kingston Flash drive DT SE9 se raspada - neuvazena garancija 30.01.2013. 20:44 #472306

broj poruka: 19012
pa znam da su ti mali tanani fleshici jako spori, nadao sam se da nije puz, nek je spor, samo da nije preterano.. svidja mi se alu okllop i jeftin je

:: covece ... raspada se kako je brzz
:: :: a kako se inace pokazao taj flash-ic sa performansama
:: :: :: U pitanju je memorija sa aluminijumskim kucistem koja dobro izgleda i obecava kvalitet, ali posle manje od godinu dana na privesku je izleteo deo sa memorijom, ostao je samo mali plasticni deo. Garancija nije uvazena, jer nemam ceo aparat
:: :: ::
:: :: :: http://img811.imageshack.us/img811/8075/kingstonv.jp
:: :: ::
:: :: :: Ne kupujte ovakve stvari od Kingstona.
mighty Re: Re: Re: Re: Kingston Flash drive DT SE9 se raspada - neuvazena garancija 30.01.2013. 22:02 #472330

Ma vrlo je spor.Evo i testiranje je trajalo čitavu večnost:

http://www.dodaj.rs/f/46/Ob/3YhtO8Dk/kingston.jpg

Za moj od 8GB treba oko 40min da se napuni. I moja micro SDHC kartica u telefonu ga odvaljuje u upisu. Zato uglavnom gledam da ga koristim za nešto tipa instalacije Win i sl. gde jednom upišeš pa posle samo čitaš.

:: pa znam da su ti mali tanani fleshici jako spori, nadao sam se da nije puz, nek je spor, samo da nije preterano.. svidja mi se alu okllop i jeftin je
Leeon Koristio sam ga... 31.01.2013. 00:30 #472383

broj poruka: 38
Tesko ulazi u port... Kada se formatira na NTFS brzi je dosta...

mladenr OP 31.01.2013. 10:36 #472411

broj poruka: 3
Za momka sa Audijem, zamisli da nekom modelu audija pocne da ispada motor. Sam od sebe, zato sto si ga vozio. To je pravilna analogija.

Deo je ispao, ko zna gde i kada, zato sto je lepak los. Nije bacan niti bilo sta slicno, sto se vidi po dobro ocuvanom aluminijumskom kucistu.

Ne ocekujem da ce da mi se javi advokat i da cemo dobiti parnicu veka, samo obavestavam ljude koji imaju slicnu stvarcicu da obrate paznju.
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs