Pozz drugari, interesuje me da li neko od vas ima slicna ocitavanja, tj. da mu Sentinel pokazuje osetno manju cifru od 100% ... Da li bi nesto trebalo pokusati, da li disk rapidno degradira, itd...? Pre 6 meseci bilo je 99%, sada je 95.
Jedino ako jos nisi uradio da uradis prebacivanje cacha od internet pretrazivaca i ostalih programa kao i Temp foldere od windowsa. Jos i da pogasis servise tipa Superfetch i Defragment. Dopunski da prebacis Desktop na hdd. Muziku, slike i filmove naravno na HDD.
Jednostavno, da ti sto manje SSD u upotrebi. Windows + glavni programi koje koristis + eventualno neka igra ukoliko ti treba sto kraci loading stavi na SSD, ostalo HDD.
Dok dođe do 0 tim tempom će ti trebati solidan broj godina. SSD-ovi imaju veliku količinu rezervnih ćelija kojima menjaju istrošene, tako ne ne brini previše.
Čisto iz radoznalosti, skini i startuj Crystal Disk Info pa postuj ovde screenshot, baš me interesuje koliki ti je Host Writes.
:: Pozz drugari, interesuje me da li neko od vas ima slicna ocitavanja, tj. da mu Sentinel pokazuje osetno manju cifru od 100% ... Da li bi nesto trebalo pokusati, da li disk rapidno degradira, itd...? Pre 6 meseci bilo je 99%, sada je 95. :: :: Sta ciniti?
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.