Bas je dosao do kraja zivota.. Skoro nisam video toliko bad sectora! Reklamiraj ali zapisi serijski broj tvog HDD-a da ti ga ne vrate repariranog jer postoji sw koji moze da ispegla bad sectore mada u ovom broju nemoguca misija :) U svakom slucaju zastiti se da ne dobijes isti disk..Znam sta rade,govorim ti za tvoje dobro!
Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
Osim ako disk nema manje od 7 dana. Pusti budaletine. Broj bad sektora je previše mali. Ne treba zaboraviti kako se ceo sektor proglašava za `bad` zbog jedne jedine greškice...ili pokušaja isčitavanja/upisivanja koje je zbog nečega propalo. Pre nego što uradiš sam low-level formatiranje i nakon toga proveru sektora, ništa. Pa i poruke ti to govore, da JOŠ UVEK - neće da može što rekao Šojić. Ako je disk baš, baš nov.. onda probaj, ali mrka kapa po meni. P.S. Neki ovde nisu ni videli raspadnut disk... ej, samo 284... frka je kad samo toliko ostane zdravih....
Nije pitanje DA LI je za reklamaciju, nego kako uopste radi?!
10.01.2013. 22:21
status: user broj poruka: 10999
Pišule je ipak, delimicno u pravu: kada ti ostanu 284 zdrava sektora, onda si zaista zglajzao...Ali, ima i gore od toga: na disku kapaciteta 1TB ostanu, recimo, 284 zdrava bajta...
TRI procenta ``zdravlja`` - pa i Pantelija je bio zdraviji (24 sata pre smrti)...
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.