Da li neko zna gde mogu da se kupe dzamperi za ATA (IDE) 3.5` hdd? Pregledao sam deo sajta koji se odnosi na komponente, ali nijednu prodavnicu nisam nasao da prodaje dzampere.
odgovara bilo koji jumper koji se koristi u pc tehnici ja nekako preferiram one sa drscicom, ti su mi omiljeni druga stvar, ako ti je hica, iskoristi bilo sta metalno
Hvala svima na odgovorima. Vidim da neki od korisnika imaju visak dzampera. Ako neko ima i zeli da proda 100ak komada, neka mi se javi na email pa da se dogovorimo. email adresa je acas (donja crta) mail (et) yahoo (tacka) com
:: Hvala svima na odgovorima. Vidim da neki od korisnika imaju visak dzampera. Ako neko ima i zeli da proda 100ak komada, neka mi se javi na email pa da se dogovorimo. email adresa je acas (donja crta) mail (et) yahoo (tacka) co :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.