Kupio sam pre mesec dana od 500gb AZEX model, i da ne kazem da je bas bucan, ovaj samsung sto sam imam ne cuje se u opste, a ovaj ko da radi nesto sve vreme, ne cuje se ono ko da ce da se pokvari ili da krcka nesto. Jel to normalno kod njih ili da reklamiram vec?
nije bitno sto je bucan, proveri ga ipak hdtune-om recimo
:: Kupio sam pre mesec dana od 500gb AZEX model, i da ne kazem da je bas bucan, ovaj samsung sto sam imam ne cuje se u opste, a ovaj ko da radi nesto sve vreme, ne cuje se ono ko da ce da se pokvari ili da krcka nesto :: Jel to normalno kod njih ili da reklamiram vec? :: :: Hval ::
HD tune ima u sastavu taj program - AAM or Automatic Acoustic Management allows you to reduce the seek noise or to increase the seek performance. (nalazi se pod tabom `AAM`).
:: HD tune ima u sastavu taj program - AAM or Automatic Acoustic Management allows you to reduce the seek noise or to increase the seek performance :: (nalazi se pod tabom `AAM`) :: :: poz :: gavr :: Beograd ::
Sto kaze Hary...Imam jedan 250Gb maxtor ATA/IDE, ne da je bucan, nego nisam smeo da ga srafim u kuciste dok mu nisam smanjio AAM na min. A jake performance je i imao, pa ce sada da bude sporiji:) Krs najobicniji, max speed 30Mbps, ccc, 25ms mu je seek time:) Maxtor krsina nevidjena
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.