Jel ti pise na kutiji od flesa? Ja nesto gledam sajt Transcend i ne pise kolika je deklarisana brzina. Ako pise `do 10MB/s` to znaci da samo u nekom slucaju moze da dogura dotle, ne znaci da ce uvek da bude 10MB/s. Flesevi obicno sporo upisuju male fajlove, a brze ove vece, mada zavisi i od tipa fajla. Probaj neki film u od 1GB da prebacis.
Moj Jetflash 16Gb, onaj crno-ljubicasti 20/8.5-10Mbps. U hd tune benchmark mu je max 22mbps. Sasvim ok, brze mi i ne treba za neko prebacivanje, a i koristim ga samo da ponesem programe koji mi trebaju na terenu + je bootabilan sa rzaznim OS-ima i HBCD:)...Krs su mu brzine, znam, ali za 1200din sta i ocekivati:) Ako nekome trebaju vece brzine, ondak nista do USB HDD-a. Imam neki 2.5` ATA WD160Gb 8mb cache i jednostavno leti kada se kopira/pise na njega...
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.