Da li neko ovde ima i voljan je za trampu 80GB diska? Imam SATA Hitachi/WD koji su u besprekornom stanju (cist SMART, nema BB...) a treba mi isti takav od 80GB u odlicnom stanju ali da je IDE/PATA? Znaci, puki swap .)
imam ja jedan Seagate u besprekornom stanju i slucajno mi treba obrnuto, javi se na mail, odgovarao bi mi samo Hitachi, WD ne.
:: Da li neko ovde ima i voljan je za trampu 80GB diska? Imam SATA Hitachi/WD koji su u besprekornom stanju (cist SMART, nema BB...) a treba mi isti takav od 80GB u odlicnom stanju ali da je IDE/PATA? Znaci, puki swap . :: :: Pozdra ::
Ako ti treba jos jedan od 80 gb ide /ata u zamenu za sata javi se , z.milenkovic1987@gmail.com ili na 060/05-94-944 U pitanju je seagate baracuda 7200rpm i sta jos vec ide uz to :P
Ma to je iz kompa jedne komsinice... Ne bi trebalo da je rabljen. Ne koristi se vec 2 godine, ja imam 640GB black pa ga ne koristim. Sad cu da ga vezem... Kojim programom da mu vidim health?
Taj maxtor je unikat ili si vest sa photo shopom... Prodaj ga meni da ga uramim dok nije crko:) Ili je radio svega 15min. Skopcaj ga i do sutra ce da crkne, garant. I covek zna dobro da izgleda neposredno pre nego li ce da baci kasiku:)
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.