U pitanju je WD Caviar Black 1TB koji je u zadnjih par dana postao jako bucan (ovaj zvuk): http://tinyurl.com/cly6wbq Da li ovo znaci da je pri kraju i da li podleze garanciji?
Intel i5-2500k / Corsair H100 Asus Sabertooth Z77 Exceleram Black 2x2GB DDR3 Seagate 500GB WD Caviar Black 1TB MSI 6870 Hawk 1GB GDDR5/256-bit Chieftec BPS-850C Cooler Master Storm Trooper
meni se čuje od prvog dana, jeste bučan, ali sam mislio da je to cena brzine...( kod mene radi kao externi na lap-topu, e-sata). ipak proveri da ti neka žgadija ne maltretira Hdd. Pri velikim zahtevima, zvuk je kod mene sličan ( i bio je od prvog dana)
Re:Re: Re:... Nemam 3 zivota, a HDD ima mnogo manje :P Re:5 godina garancije... Plasim se da mi nece biti od koristi 5god garancije :) Danas sam izvdio oba iz kucista da budem 100% siguran. Pogresio sam, ipak je stari Seagate 500GB koji vise nema garanciju. Mogu samo cekati da crkne do kraja jer ne mogu sad a ni u skorijoj buducnosti da izdvojim novac za drugi. Hvala svima na pomoci
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.