Pojavila mi se particija na flesu koju nisam pravio. Formatirao sam disk u D3 risiveru,od SBB-a,posto imam mogucnost da snimam program na externi disk,u mom slucaju na fles. E sad ,radio sam to vise puta,zajeb je sto D3 formatira disk u format koji ne vidi komp,tako da posle kad hocu da ga koristim na kompu moram ponovo da ga formatiram u NTFS,sad sam to uradio ali komp vidi samo 754 mb a ostatak ne vidi,osim u Disk menageru,verovatno jer nema naziv ili slovo. Kako da ja to spojim opet u jednu particiju H od 14 i kusur gb ? Imam mogucnost jedino da delite partition i nista vise. Sta treba da radim,bas sam se pogubio...
Nisi ukapirao VMARC-a il nesto nisi objasnio - na prvoj fotki imas
11.11.2012. 23:03
status: user broj poruka: 10999
``delete volume/partition``. Tu brises i onu od 754MB i onu od 14GB. ONDA formiras particiju (koja ce objediniti sav raspolozivi ``unallocated`` kapacitet) i FORMATIRAS...
Nikad ne treba koristiti nista sto windows nudi :)) vec mi se to desavalo oko tih particija, i onda lepo uzmem neki alternativni program i resim problem :)
AMD Phenom II 960T 3.5Ghz MSI 870S-C45 Patriot 2x2GB DDR3 1600MHz WD3200AAKS 320GB WD10EARS 1TB Sapphire Vapor-X HD 5770 1GB GDDR5 OCZ MXS-PRO 600W Windows 7 RTM 7600 64-bit
:: ...sa MiniTool Partition Wizard Home Edition.Ne kapiram zasto to iz Win-a nisam vise mogao? Nema veze,radi,to je vazno.Hvala svima :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.