Ne treba da brineš, program te upućuje da zameniš kabal za podatke, ali ne mora to biti primarni uzrok onoga što se dogodilo. Ako ti se igra, onda isprobaj više takvih programa i primetićeš da svi čitaju iste podatke, a ne vide uvek isto. Niko nije savršen.
Joj ljudi, kakvi crni key finderi za NOD. Samo skineš Box Mara Fix i nema brige, stoji ti uvek zaglavljen full kao trial. Odkad sam ga otkrio pre par godina ne pada mi na pamet da prelazim na drugi AV samo zbog toga. __________________ Scourge of PCBerza
Ima brige, na dosta racunara otkaze mara posle nekog vremena (nekad pre a nekad kasnije)
:: Joj ljudi, kakvi crni key finderi za NOD. Samo skineš Box Mara Fix i nema brige, stoji ti uvek zaglavljen full kao trial. Odkad sam ga otkrio pre par godina ne pada mi na pamet da prelazim na drugi AV samo zbog toga :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: ::
Na barem 10 mašina sam stavio Boxmara i posle 2 godine već nema problema. Prvi put čujem da prestane da radi tek tako. __________________ Scourge of PCBerza
U protekle 2-3 godine sam instalirao maru na preko 20 racunara i u periodima od 2 - 6 meseci je bar na pola od tih racunara prestala da radi, tako da sam stavio novije verzije mare, ali su i one na nekima otkazale. Npr. meni se na mom racunaru to nikada nije desilo, ali mi se desilo 2 puta na laptopu.
:: Na barem 10 mašina sam stavio Boxmara i posle 2 godine već nema problema. Prvi put čujem da prestane da radi tek tako :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: ::
:: Joj ljudi, kakvi crni key finderi za NOD. Samo skineš Box Mara Fix i nema brige, stoji ti uvek zaglavljen full kao trial. Odkad sam ga otkrio pre par godina ne pada mi na pamet da prelazim na drugi AV samo zbog toga :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: ::
u pravu si daume, marabox totalno radi posao, ali ja nekako volem sam da turim licencu onako kulturiska, te koristim tnod(koji trenutno nema nista) i mininodlogin(koji radi odlicno), pa eto ko jos koristi moze da skine sa nsane foruma.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.