Ostao ćaletu moj fleš u džepu od pantalona. Nešto je nosio u kopirnicu da štampa. Naravnmo moja draga majka je zaboravila da proveri džep i eto, otišla fleška na bazen :(
Osušio sam spolja koliko sam mogao i odmah sam ga ubacio u posudu sa pirinčem. Da li će to nešto pomoći i da li neko ima neki predlog šta da radim?
Ma kakav pirinac, rastavi ga i osusi fenom za kosu i to je to. Radice sigurno ukoliko nije prikljucivana u racunar dok je bila mokra. Mozes je i u rernu, pola sata na 50c i osusice se do jaja
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
A moze i tako, sto bi reko Ciga. Brze i efikasnije.
:: Ma kakav pirinac, rastavi ga i osusi fenom za kosu i to je to. Radice sigurno ukoliko nije prikljucivana u racunar dok je bila mokra. Mozes je i u rernu, pola sata na 50c i osusice se do jaj :: :: :: - Majstore, da li će ići ili neće ići :: - Hm, mislim da će biti čupavo. :: ::
Problem je što ne znam kako da ga rastavim, u pitanju je prva generacija Kingston datatraveler fleš memorija. Nema nikakvih šrafova, žabica ili bilo čega, a plašim se ako nasilno krenem da sušim da ću možda naneti neku štetu.
Inače sav je od plastike tako da nisam baš siguran da li bi bilo pametno da ga tako sušim.
:: Ma kakav pirinac, rastavi ga i osusi fenom za kosu i to je to. Radice sigurno ukoliko nije prikljucivana u racunar dok je bila mokra. Mozes je i u rernu, pola sata na 50c i osusice se do jaj :: :: :: - Majstore, da li će ići ili neće ići :: - Hm, mislim da će biti čupavo. :: ::
Ako mislis da nema zabica onda je zalepljen. Nije nemoguce da se rastavi. Moze nekim tankim secivom, ziletom ili skalpelo, ali na taj nacin ces mozda ostetiti stampu i onda ode sve u k... Bolje ga onda ostavi dva do tri dana u tom pirincu i poklopi tu posudu. Mozes da koristi i silica gel kesice. Rerna je bila zajebancija, valjda. Batali rernu, nisi Dzejmi Oliver. Fen + pirinac i mora da se osusi.
skalpelom. Moras da ga iseces po ivicama jer je zaliven, ne moze drugacije, bar ga lepo iseci da moze ravnomerno da se otklopi, moras da ga rasklopis da budes siguran da nema vode, ako ima samo isusis fenom, jer ako ga ne otvoris, a unutra ostane malo vode, ubacis ga misleci da je ok, napravice se kratak spoj i cao dovidjenja
I što je još najsmešnije je to da su podaci na njemu netaknuti!
Malo sam bolje pogledao i video da ga napred drže neke žabice a nazad je lepljen. Najveći problem sada mi predstavlja lepljenje što me veoma raduje. Inače koliko vidim pirinač je pomogao malo, unutra su bile kapljice vode ali veoma sitne.
Sve u svemu lakše mi je sada, ima da se oblepim Kingston logoom i da odsada kao vlada hvalim na sva zvona. XD
:: Lozite lika za medalju!, ako uradi kao sto sam mu napisao i rikne mu flash, ja mu kupujem novi :: :: :: :: Lala 4ever! :: http://youtu.be/n7hk7-XMXG :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost, doduse za prvu nisam siguran` :: ::
... i reči majci da promeni prašak, a bogami i mašinu i omekšivač... a i potapši je po ramenima što nije koristila Vanish, a i babu što nije puzao po travi i napravio opasne fleke na kolenima, koje bi se vanishovale, sve sa fleškom.
kakva crna corak sarma ... to mi je najgori zajeb u zivotu na nekoj slavi .. napunio sam pun tanjir ... i na usi mi je pirinac ispadao ... ko izmisli taj post treba ga gadjati kobasicama :: :: :: :: ali posnu sarmu samo od pirinča
:: :: kakva crna corak sarma ... to mi je najgori zajeb u zivotu na nekoj slavi .. napunio sam pun tanjir ... i na usi mi je pirinac ispadao ... ko izmisli taj post treba ga gadjati kobasicam :: :: :: :: :: :: :: :: ali posnu sarmu samo od pirinča
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.