Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Uređaji za skladištenje podataka
DVD Dual Layer problem...
STRANA 1 OD 1
dbqp DVD Dual Layer problem... 01.11.2012. 00:45 T49380

status: user
broj poruka: 1368
Ovako, malopre sam uzeo jedan DVD DL Verbatimove proizvodnje da kopiram na hdd, medjutim nije video neke fajlove, pa sam ga izvadio napolje da ga prebrishem i prilikom brisanja na jednom mestu primetio da su se dve ploche odvojile jedna od druge... Vratio ga u dvd chitach i sad evo kopira jezivo sporom brzinom pri chemu naravno opet ne vidi neke fajlove pa sam stavio skip all, a moje pitanje bi bilo da li kao shto sam gledao da rade sa grafikama, etc., bi pomoglo neko pechenje u rerni, kuvanje u sherpi, pevanje narodnih pesama, ljubljenje i mazhenje, ne bi li se shto vishe podataka vratilo u chitljivo stanje? Pozdrav svima i unapred hvala na odgovorima...
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
gilopile ... 01.11.2012. 00:54 #451195

broj poruka: 9459
Rokaj ga u rernu na 300c. Ako se skupi, rasisi ga kao sto pizza majstori sire testo, smotaj ga kao palacinku i baci u kantu.
Nema tu pomoci, dobro ga obrisi nekom mekanom krpicom i destilovanom vodom i to je to. Eventualno probaj na jos nekom citacu da vidis sta se desava...
Na kraju krajeva, operi ga sapunom u mlakoj vodi i dobro osusi fenom i to mu je sta mu je.

Ili sadrzaj skini negde na netu, sve se nadje cak i ako su privatni fajlovi i fotke u pitanju:)

- Majstore, da li će ići ili neće ići?
- Hm, mislim da će biti čupavo.

tortojed @gilopile: ``sve se nadje cak i ako su privatni fajlovi i fotke u pitanju`` 01.11.2012. 01:18 #451197

broj poruka: 10999
Jeste. Evo, Zguzana Mancic i Servisina - krenu da svrljaju po Internet-u, kad, a ono privatni snimci, bili se zagubili malo, vec su se bile uplasile da ce vreme progutati sve one SVRHUNSKE momente u njihovim zivotima...

@Putin: probaj sa programima - ISO Buster i BadCopy. Sanse su male...ali su sanse... Hardverske bravure - jok, tu `leba nema... Pevanje narodnih pesama, mozda, ali onih tradicionalnih, kao ``Oj dodole``, ``Uci me majko, karaj me`` itd...Jos bolje, narodnih, afroamerickih (blues, gospel...Robert Johnson je nesto petljao sa crnom magijom...), pa ako b0govi i djavoli ne pomognu, ko ce...?

dbqp odleprshao je :) 01.11.2012. 03:34 #451200

broj poruka: 1368
Pustio sam stari dobri hit Nenada Jovanovica - Mori puce puska, uzeo dvd u ruku, krenuo da ga savijam i gle chuda stvarno su imale efekta narodne pesme, puche dvd, odvojishe se one dve ploche, nakon toga puche na krishke i odlete preko terase u slobodu, daleko od zlih i podlih dvd chitacha/rezacha, gde ce jednog dana ako bude imao srece upoznati svoju voljenu, ... a do tada hvala na predlozima stvarno mu nije bilo leka, probano u dva solidna chitacha, pre toga brisan krpom i destilovanom vodom, nije bilo ni o od ogrebotina, prosto jbg felerichan disk a o podacima na njemu necu troshiti rechi, bitni su mi ko lanjski sneg .)
Al izvuko sam 3 i neshto giga od 8 koliko inache to chudo ima, tako da ono, nije bash da sam totalni luzer :)
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs