Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Uređaji za skladištenje podataka
3TB: Seagate ili WD
STRANA 1 OD 1
ubarpayser 3TB: Seagate ili WD 30.10.2012. 16:55 T49353

status: user
broj poruka: 63
Naravno, mislim na najjeftinije modele. Seagate je, koliko vidim, brzi, a i vrti se vecim brzinama, samo je deklarisan na manje zivotnih sati...
Posto meni treba hard za storage, tj `glavni` je SSD, ima jos jedan WD od 2TB, ovaj bi bio treci - ima li smisla `rizikovati` sa Seagate-om, ili uzeti `spori` WD koji je pride i nesto skuplji?

Kakva su iskustva sa pouzdanoscu Seagate-a, posto je vec neko vreme na trzistu taj model.

p.s. Kakva je ovo sad, dodjavola, `red` serija WD-a, kao da nisu dovoljno zakomplikovali sa black, green, blue...?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
imarkovic >> 30.10.2012. 18:47 #450876

broj poruka: 19012
uzmi onog koji daje najvisu garanciju, a Seagate nije vise rizik(bile su lose serije koje su proslost), odnosno svaki nosi odredjeni rizik.

djokosrb imarkovic ti je sve rekao 30.10.2012. 18:55 #450877

broj poruka: 6876
Ja bih licno isao na Seagate zbog odlicnog iskustva sa njihovim diskovima i sad imam jednog.

Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic

srdjanl ... 30.10.2012. 20:22 #450897

broj poruka: 1514

ja sam juce pazario Seagate,ali 1 TB! :)
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs