Poz ljudi, planiram da se pocastim ssd-om sledece nedelje, pa sam trenutno u nedoumici, mada moram priznati da posle raznih benchmark-a i review-a, vise naginjem ka 830! Svaki savet dobrodosao! :-) thx
Ja sam načuo od nekkih komercijalista s kojima radim da bi kod nas 840 serija trebalo da bude u prvoj polovini novembra, ali ne znam ni cene ni tačan datum.
Pro varijanta će sigurno skuplja nego što je sada 830-ca, ostaje da vidimo koliko.
Pro je testovima je dosta brža za write i 4K, trenutno je najbrži SSD, ali videćemo koliko će ta brzina da košta.
Ja svoj 830 i M4 ne nameravam da menjam, u realnom radu ne bih osetio razlike, sačekaću da 500GB SSD-ovi spadnu na nekih 200-250€ pre nego što ih zamenim.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.