kao sto naslov kaze.. imam tu nekih pola terabajta hdd od prijatelja, a trebao bi mu sutra to vratiti pa da mi kazete cisto onako sta valja a sta ne... posto gledam na imdb-u slabo koji film je dobro ocenjen a ja i filmovi su 2 razlichita sveta.. pogledao mozhda 30 filmova u zhivotu pa reko da se `edukujem` malo u tom smeru kad vec imam prilike.
ne volim neke SF, zmajeve i letetje zecheve... neka dobra komedija, akcija i slicno :)
ne trazim od svakoga sad da chita listu i tumachi filmove.. nego chisto onako da mi bocne po koji naslov, sto biste inace preporucili, kako bi stigao to sve do sutra popodne reshiti..
zahvalan!
`If everything seems under control, you`re just not going fast enough.` Mario Andretti
My Sisters Keeper Shutter Islands A Good Old Fashioned Orgy Colombiana Crazy Stupid Love Horrible Bosses Sherlock Holmes Paul Safe House Seeking Justice Safe Trespass Get The Gringo Contraband Unknown Ove starije predpostavljam da si gledao.
Kad smo vec kod ove teme, ima li neko preporuku za neki brutalni film, koji ga je u pravom smislu te reci, ostavio bez teksta? Dajte drugari neke egzoticne preporuke... Hvala!
dirty dancing friday schindlers list Shutter island the shawshank redemption American history X Fight club inception Inglorious basterds Maratonci Memento V for Vendetta Orphan Scarface The Pianist The dark knight The fifth element The Godfather Titanic
Mnoge nisam gledao, ali su to uglavnom neki posle 2000, a od tada dobrih (holivudskih) filmova ima malo.
Phenom IIx4 955BE/3.8GHz CM Hyper 612S Asus M5A97 PRO Sapphire HD 6870 Seagate Barracuda® 1TB/SATA3/7200/64MB NZXT Lexa S Exceleram Black Sark 2x4GB/1866MHz Benq G2220HDA LC Powe LC6650GP3 V2.3 http://tinyurl.com/7rgqpg9
Peki i Zdebeli su vec predlozili dobre filmove. Ali ako si propustio Green mile, obavezno odgledaj. Shawshank je meni bio prvi put fantastican, ali pri drugom gledanju mi se ucinio monoton :(
Planet earth 1080p :) Extra! Za ostalo, bem li ga, nisam nasao nista sto bih specijalno preporucio...Uglavnom su noviji koje ja zaobilazim, jer me ni jedan nije nesto privukao.
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.