Kakva su vasa iskustva sa modelima (AAJS/AAKS/AAKX) ove serije?
Pogledao sam testove, uglavnom su saglasni da su ovi diskovi nesto sporiji od konkurencije, a radne temperature vise (naravno, u granicama prihvatljivog). Prema komentarima sa domacih sajtova, moze se zakljuciti da je/se svaki treci crkao/pokvario...
Skoro 5 godina kod mene i buraza 5000AAKS, tada se nije zvao blue. Josh jedan kod mene samo 1600AAJS, malo stariji i kod sestre 160gb ata, kod ortaka a bio kod mene 3200AAJS...DA KUCNEM U DRVO Uh jbte, koliko dugo nisam kupovao hard diskove...Zalim za vremenom kad je 1TB koshtao 5000dinara...
:: Ja imam AAKS 500gb vec 6 god :: Bogu hvala, radi kao i prvog dana. Meni je odlican :: :: :: :: Tell the Spartans, stranger passing by :: that here obedient to their laws we li :: :: `I`m the best there is at what I do, but what I do isn`t very nice` :: :: ::
Ja imam kuci 320GB blue 16mb sata2, ne znam koji je od navedenih, ali brate mnogo je poceo da krchi zadnjih godinu dana, i u pocetku je po malo, a sad neprestano...
Danas sam otisao do prodavnice s namjerom da kupim Hitachi, ali prodavac mi je rekao da cu morati da biram izmedju Seagate i WD. Izabrao sam, je li, WD, a prema iskustvima vlasnika na Mrezi, napravio sam pogresan izbor. Nece mi bit prvi put.
Gospodi penzionerima-saborcima - Krkubu, Rasu i Gelosou - upucujem srdacne pozdrave, uz poziv na tradicionalnu neđeljnu likvidaciju golubova niskoletaca na Kalemegdanu, malokalibarkom. Izmedju partije saha i diskusije o reumi odrzace se besplatna prezentacija Otikon slusnih aparata.
p.s. Ovog prvog sam boldovao iz dva razloga. Prvi je stvar emocija, ta bitanga i ladomud je moj favorit od kad se pojavio ovđe. Drugi je praktican, zelio sam da vidim jesam li zaboravio kako se bolduje.
Ostalim nepenzionerima koji su mi odgovorili, zahvaljujem.
Znaš kako ono kažu: `Ako posle pedesete ne osećaš nikakve bolove u kostima kad se probudiš, znači da si mrtav.`
BTW, ja sam tamanio golubove i vrapce po Kališu vazdušnom puškom dok sam bio tinejdžer:) Odrastao sam na Dorćolu.
Još jedan pozdrav od penzosa.
Nightbird ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme. HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.
:: :: Danas sam otisao do prodavnice s namjerom da kupim Hitachi, ali prodavac mi je rekao da cu morati da biram izmedju Seagate i WD. Izabrao sam, je li, WD, a prema iskustvima vlasnika na Mrezi, napravio sam pogresan izbor. Nece mi bit prvi put :: :: Gospodi penzionerima-saborcima - Krkubu, Rasu i Gelosou - upucujem srdacne pozdrave, uz poziv na tradicionalnu neđeljnu likvidaciju golubova niskoletaca na Kalemegdanu, malokalibarkom. Izmedju partije saha i diskusije o reumi odrzace se besplatna prezentacija Otikon slusnih aparata :: :: p.s. Ovog prvog sam boldovao iz dva razloga. Prvi je stvar emocija, ta bitanga i ladomud je moj favorit od kad se pojavio ovđe. Drugi je praktican, zelio sam da vidim jesam li zaboravio kako se bolduje :: :: Ostalim nepenzionerima koji su mi odgovorili, zahvaljujem :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.