Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Uređaji za skladištenje podataka
help, help, ...
STRANA 1 OD 1
radic help, help, ... 22.10.2012. 00:12 T49204

status: user
broj poruka: 8

Iniciran predhodno temom HELP, resih da Vam se obratim. Pre 10ak dana sam pozajmio kolegi da mi prebaci neke skripte za fax na moj Kingston DataTravel USB od 8GB i sada kada ga ubacim u svoj racunar, laptop,... uredno dobijem obavestenje da je prikopcan i instaliran novi hardver ali na njemu nema nista, 0 (nula) bajtova, format ne daje rezultate, instalirao sam HP usb format tool, bez uspeha, on ga vidi ali nema sta da formatira, ima li mu leka? PS, pokusao sam i ovo sto je Srdjanc napisao ali ni Win, ne vidi nista! Unapred hvala, pozdrav!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Srdjanc ... 22.10.2012. 03:55 #448853

status: user
broj poruka: 3106
Radic, ajd sad ubaci flash, desni klik my computer i stisni menage. Prebaci na Disk Menagemant (to ti je levo). Uradi scrn shot i okaci link i pogledaj u Device Menager, pa storage da li ga tamo vidi.

Ako da probaj od JovanZ `probaj da ga ispeglas koristeci Bootice. Sa njim sam bez ikakve muke `opravio nekoliko flasheva sa istim simptomima.`

Ako ne, 90% kanta.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs