Vec nedelju dana trazim preko internta 2.5` scsi2 hard disk kapaciteta ispod 1GB.U pitanju je uredjaj Megafloppy koji se vise ne proizvodi.Disk koji ne funkcionise dobro je Quantum GoDrive 80S GRS.Nabavio sam drugi disk IBM WDS-2120 koji je SCSIN ali kad sam ga prikacio umesto starog uredjaj nije hteo da se upali kako bih mogao da formatiram disk.Mislim da je disk ipsravan ali ne razumem u cemu je problem. Ljudi pomagajte HITNO ne mogu da spavam od muke.
:: Vec nedelju dana trazim preko internta 2.5` scsi2 hard disk kapaciteta ispod 1GB.U pitanju je uredjaj Megafloppy koji se vise ne proizvodi.Disk koji ne funkcionise dobro je Quantum GoDrive 80S GRS.Nabavio sam drugi disk IBM WDS-2120 koji je SCSIN ali kad sam ga prikacio umesto starog uredjaj nije hteo da se upali kako bih mogao da formatiram disk.Mislim da je disk ipsravan ali ne razumem u cemu je problem :: Ljudi pomagajte HITNO ne mogu da spavam od muke
Koju Klavijaturu imas?Ja sam vec postavljao dva post-a o ovoj temi.
:: To je u sustini modul od klavijature G800 i zove se Roland RA-800.To nije toliko bitno koliko je specifican taj hard koji mi je potreban :: :: ::
Znam sta je RA-800 ja sam muzicar.Pretpostavljam da ti Hard najvise treba zbog midi file-ova?!Tebi bi trebalo da pasuje svaki SCSI manjeg kapaciteta do 1 GB koji se koristi za klavijature a da nije Ultra serija.Mislim danas se koristi za klavijature,nekada je to bilo za skladistenje podataka - sad samo mi to koristimo tj. oni koji imaju potrebe za tim.Po cemu je taj specifican u odnosu na one koji se stavljaju u G-1000 i EM - 2000 Klvijature?Ja mislim da su hardovi isti.Obican SCSI iz tog doba.
Hard je 50 pinski,po 25 u 2 reda.Od prvog do zadnjeg pina u jednom redu ima 48 eventualno49mm.Kapacitet mora da bude manji od 1GB u protivnom ga megafloppy ne bi prepoznao.Specifican je iz dva razloga:prvi je sto tesko moze da se nadje,bar na internetu,a drugi je sto ima vise vrsta scsi2 50 pinskih hard diskova.Ako imas disk kakav meni treba moj telefon je 010 316 859.Pozdrav
Broj postavljenih tema: 60368. Broj poslatih odgovora: 647114. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.