Imam samsung disk od 1tb, do garancije jos dva meseca. Nego danas mi je pokazao 4 weak sectora. Sinoc bilo 3 a danas 4. Moze li to da se sredi? Nisam odavno koristio te programe pa sam i zaboravio. Nego na njemu mi je win i ja ne gasim komp tj. gasim ali retko kad. Vec ostavim sve kako jeste i uspavam ga :D. I tako vec neko vreme. Mrzi me da pamtim sta sam sve radio i da ponovo ucitavam. Pa htedoh da pitam utice li to na rad diska.
napravi screenshot u sentinelu i hddtune-u i to im prilozi uz reklamaciju OBAVEZNO, to je sve.
:: Imam samsung disk od 1tb, do garancije jos dva meseca. Nego danas mi je pokazao 4 weak sectora. Sinoc bilo 3 a danas 4. Moze li to da se sredi? Nisam odavno koristio te programe pa sam i zaboravio :: Nego na njemu mi je win i ja ne gasim komp tj. gasim ali retko kad. Vec ostavim sve kako jeste i uspavam ga :D. I tako vec neko vreme. Mrzi me da pamtim sta sam sve radio i da ponovo ucitavam. Pa htedoh da pitam utice li to na rad diska ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.