Instalirao sam partition magic cisto da vidim nesto, nije ni hteo da mi otvori vec mi je pokazivao neke greske pre programa i ja kao ok da se sve to sredi i sta se desi. Restartuje mi se kom, nece da podigne win, nece repair, nece novi win?? Pokazuje na oba hdd samo system reserved od po 100mb i nista vise. Povezem na drugi komp, sve isto! A taman sto sam sve prebacio od podataka na taj hdd. ubicu se majke mi.
Moraćeš da ih pobrišeš najverovatnije si oštetio file system particije i windows ne može da ih pokaže , to se lako ošteti ako čačkaš sa partion magicom svašta!
Partition Magic je sranje. Drugo, ako hoćeš da spaseš podatke, treba će ti drugi HDD da ih na njega iskopiraš. Trebaće ti i drugi komp sa windowsom, pa onda probaj programom GetDataBack NTFS da skeniraš taj problematični hard, i direktno iz tog programa prekopiraj fajlove na drugi hard.
Možeš prvo probati neke partition recovery fore, zaboravio sam kako se zove sve jedan program koji ima ovu opciju. :(
to sam bas gledao skoro da nadjem najbolji program u tu svrhu, probao sam Acronis, Paragon i ni jedan od ta dva mi nije zavrsio posao, probao sam minitools i easeus i nekako mi najbolje lezi EaseUS
:: wizard - partition recovery wizar :: :: kada ti prikaže particije sve štikliraj uključujući i one koje su već postojeć :: nećeš morati ni da reinstaliraš : :: ::
Sad si me vratio u 1997-mu, to je najgori mogući program koji postoji za particionisanje. Od tad ga nisam koristio. Tada još mi je sjebao particije i izgubio sam sve fajlove koje sam ikada imao. Djubre na kvadrat i stvarno ne znam odakle ti ideja da ga koristš.
Acronis, acronis i samo acronis. __________________ Scourge of PCBerza
Ne znam zasto ali taj partiSH Medzik je kod nas jako jako popularan i dalje, iz ne znam kog razloga isto kao sto neki ljudi misle da je chiftek najbolja marka napajanja koja je ikada postojala...
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Ghz GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MHz MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Dell 22
Mnooogo sam se iscimao zbog svega toga ali je totalno glup problem bio. A jbg tera podataka, bas smo! Ali sad je ok> Magic je samo skinu slova sa particija bez kojih se one ne vide pa sam ja preko drugog programa vratio. Ne koristim taj i slicne programe ali sam se setio njega, na prvom mestu mi je bio. Drugi put da se sjebe, jeb.. li ga..... Hteo sam samo da na najlaski (meni) nacin izbrisem system reserved particije jer me smaraju mnogo. A jbg moglo je i mnogo jednostavnije. Zavrsio sam sa magicom za sva vremena. Bar sam vas podsetio na neke ranije godine...:D
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.