Instalirao sam world racing 2 igricu,skinutu sa piratebay-a,posle instalacije trazio mi je da restartujem komp i to je to,posle restarta WIN vise nije mogao da se podigne,ali jos gore ne mogu da instaliram novu instalaciju jer mi pri instalu.daje samo opciju delete particion. Isti slucaj je i kada nakacim hard na drugi komp,iz Wina se vidi samo ona particija od 100MB a iz disk management vidi sve particije ali imam samo opciju delete....Sta sam ovo FASOVO jbote..?!U pitanju je F3 od 500 Giga.
Sjebala se extended particija, i ove tri logičke koje su na njoj. Probaj da ih povratiš nekim partition recovery programom, npr. Acronis Disk Director. Ako ne bude išlo, iskoristi program GetDataBack NTFS i prekopiraj fajlove na drugi disk.
OK,hvala`matori`,probacu ovu drugu varijantu ,cini mi se da je brza a i imam par foldera sa slikama i nekim text fajlovima,nista glomazno. Samo mi kazi, posle `vadjenja` fajlova kakva je procedura za novi WIN,jel idem na delete C pa ga formatiram,sta ce biti sa ove druge dve particije posle toga,moracu i njih da brisem...?
GetDataBack je u stvari duža procedura. Prvo ti skenira ceo hard, ili particiju, pa onda sastavlja fajlove koje možeš kopirati. Pre instalacije novog Wina, moraš re-particionisati hdd. Znači, delete sve particije i onda pravi nove. Po brojnim iskustvima, najbolje je napraviti dve particije (jedna za win i install programa, druga za sve ostalo) i to obe da budu primarne, dakle bez logičkih particija. Kad spaseš podatke i pre instalacije novog windows, mogao bi pročešljati hdd sa HDDRegenerator-om, za svaki slučaj.
:: :: :: OK,hvala`matori`,probacu ovu drugu varijantu ,cini mi se da je brza a i imam par foldera sa slikama i nekim text fajlovima,nista glomazno :: Samo mi kazi, posle `vadjenja` fajlova kakva je procedura za novi WIN,jel idem na delete C pa ga formatiram,sta ce biti sa ove druge dve particije posle toga,moracu i njih da brisem... ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.