proveri taj uzb na ploci, proveri taj dvd na drugom racunaru, ako radi probaj da resetujes plocu ili da zabodes na zadnjoj strani kucista pa javi
:: Kada prikljucim ovaj dvd rw naravno preko usb prikaze se u windows USB DEVICE NOT RECOGNIZED I unknown device. Da li moze da se otkloni ovaj problem.
Malo preciznije. Koju plocu imas ??? Mozda mora da se azurira nov Bios.
Pricam iz iskustva ,sa nekim usb periferijama ima problema dok se ne updejtuje nov bios. Ako je konekcija usb 3.0,mora se instalirati drajver za tu podrsku..itd.
pa ja ikoristim prikljucak na zadnjoj strani kucista.ali to je radilo u zadnjem periodu i sam instalira drivere pri prikljucku .to je usb 2.pa je pre par dana to pocelo jer sam bio prekinuo pocetak snimanja. ploca je asus m2n-e.
Pokusaj da ga proveris na drugom racunaru. Tako ces znati dali je do njega ili do racunara problem. Pokusaj i rucno da instaliras drajver za njega. Predhodno ocisti stari sa nekim programom.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.