Sobzirom da ima iste temp kao neki otvoreni modeli samo izduvava vazduh iz kucista. I niste trebali da pisete nista na ovoj temi ako nije SSD u pitanju.
Koje bre zadnje vreme? Koga zanimaju komponente koje 99% ne mogu/neće moći da se kupe kod nas? I di ga ti je tvoja slika tvog đerdapa od 1500W? Samo poturaš slike sa neta.
Ja nasao sve sto mi trebalo. Force GT 120, H100, jeste cekao sam malo, Obsidian 650D sam izludeo cekajuci. Dobijao sam napade gledajuci video klipove. Kada se pojavila GTX580 Classified doslo mi je da placem a kada bi pogledao ENGTX580 DCII sliku doslo bi mi da vristim i cupam kosu.Ako ima na Casekingu narucite. EEE EVGA je sklopila specijalan ugovor sa Casekingom, imali su i neku veliku promociju u nekoj hali. Pokazacu vam slike. Ja imam kolekciju slika EVGA HW iz sekcije FTW i Classified, maticne, napajanja, graficke. Od P55 chipseta i od GTX260. Znate kakvi su modeli. Kao i dosta klipova sto officijalnih sto izabranih konverotvanih u AVI sa youtube o predstavljanju EVGA HW, Unboxing maticnih ploca, grafickih ali ne sto je svaka budala prikazivala nego normalni dobri klipovi. Ako vas zanimaju maticne mozete pogledati pod EVGA Product Manual tu ce vam izaci naziv maticne i po P/N broj. Ja recimo znam svaki PN Broj napamet svih njihovih maticnih. Moja je E699, najbolje EVGA ploce na svetu su iz X58 Classified bile ima ih 4 E759 Limited Edition, E760, E761, E762, ta E-759 je ubila, za nju je Rampage III bila mala beba. I dan danas ih ljudi za zivu glavu ne bi prodavali samo stu su unapredili 950 i 920 na Extreme CPU 980X i tako i uglavnom one 3x2GB C7 Triple Channel Dominatore 12GB imaju. Znate sta je to izaslo pre 3 god za sadasnji AMD. Xexe komedija. Ali je vredelo ulagati.Intel skupi nema menjanja na 2-3 god, ne isplati se. Ili ga menjas svaku arhitekturu i dodajes po 150e ili menjas na 4 god i dajes sve pare iz pocetka. Nesto od ta dva.
Prvo ne kupujem AMD uopste, drugo ja samo EVGA HW kupujem. Pre bi umro posle ovoga sto sam dobio nego uzivotu dao pare drugima. Dozivotno. Tu vidim da pise Sapphire ali ne vidim nista. Verovatno neka koja zagreva komponente kao DCII. Ne postoji cena po kojoj bi kupio te nereferetne karte vise. Jedina koju bi stavio u komp i to da mi je daju za dzabe ne da platim je referentni 7970. Inace pare idu EVGA sve. Sapphire,xaxa...Jel bi moglo ovako nadjemo ih na gomili ti uzmes dve takve ja jednu GTX680 Classifieid, ma 580 Classified ako treba.Ti iz Sapphira nisu normalni napravili kartu koja ima cenu skoro kao 680 sa WaterBlockom oni su stvarno precenili sebe, naravno da ce da stane proizvodnja.
Jesi li ti svestan da je taj Safir najjača Single GPU karta na svetu i da ne postoji eVetiGAna, koja može da joj prismrdi? Alo, bre, čip na 1100MHz (bust 1200), a 6GB RAM-a da 6400MHz. I ti bi svesno odbacio tako nešto? A ovo sa zagrevanjem ne želim ni da komentarišem. Kakav crni DCII, Classified ili nešto treće? Ovo je bre Toxic.
Da na njoj pise EVGA , mozda bi bi je drug Wlada razmatrao :D :D. Karta je brutalna...Sto se mene tice, kad nema Toxic-a, dobar je i Lightning :D
:: Jesi li ti svestan da je taj Safir najjača Single GPU karta na svetu i da ne postoji eVetiGAna, koja može da joj prismrdi? Alo, bre, čip na 1100MHz (bust 1200), a 6GB RAM-a da 6400MHz. I ti bi svesno odbacio tako nešto :: A ovo sa zagrevanjem ne želim ni da komentarišem. Kakav crni DCII, Classified ili nešto treće? Ovo je bre Toxic :: :: :: http://www.dodaj.rs/f/2E/KC/34gQPPV6/inside-my-computer.jp :: :: :: ::
Ljudi shvatite za svagda ne bi razmisljao ni o jednoj karti kojoj se vide delovi unutra i koja izduvava vazduh u kuciste. Shvatite sada i zauvek da imam 3 uslova za kartu koja sam postavio neke pre 2 godine a neke skoro. Da vazduh izbacuje iz kucista kada sam probao DCII, zatvorena da je jos odavno kada sam video da su one lepse, da ima duplo video memorije od stock modela kada sam provalio da posle odredjenog vremena iako ste pricali da nema uticaja ima pogotovu posle 2-3 god, da ima jacu naponsku po mogucstvu tako zatvorena od otvorenih koje su namenjene za visoko klokovanje. Zadnje uslove sam postavio kada sam gledao ASUS GTX580 stock i kada sam rekao zamisli da ovako lepa karta ima duplo video memorije 3GB i da ima bolju naponsku nego svi stock koji su isti tj da je proizvodjac doradjivao i modovao. Onda se pojavila EVGA GTX580 3GB a posle ono sto sam poceo da trazim kada kupujem kartu za sebe GTX580 Classified. Nakve neobicnosti me privlace i nikakav Sapphire ne bi kupio da na tome pise EVGA, bio bi razocaran kao sto sam razocaran sa EVGA GTX690 i jos nekim. Nikako da shvatite to i ponavljate da pise EVGA kupio bi rekao bi da je dobra, ne bi.
Ala se puca kao u dobrim starim Westerinima :D Safirkovic je tata za AMD proizvode ne samo karte vec i maticne ploce... sad se kunete u Safirkovica protiv EVGA a do juce ASuS zakon?? napredujte nema sta pozitivnom smislu i da Asus nema niti ce imati muda da prejebe Safirkovica a EVGA je isto sto i SAFIRKOVIC za NVidinu decu :D
AMD 965 X4 3.8 Ghz Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power HD 6870 Sapphire LC Power Arkangel 850 W Samsung SyncMaster P2470 Altec Lansing VS3151R LOGITECH G400 Iphone 3GS 32 GB
Sve su vam objasnili ali nisu jednu stvar da je EVGA namenjena prvobitno Amerikancima a oni znaju da prepoznaju kvalitet i ne bacaju pare za dzabe nikada. Tako da Srbin uci Amerikance sta je EVGA i da je ASUS bolji to je malo smesno. Prvo imaju pare da cesce menjaju i da probaju, drugo zakoni su drugaciji.
Sta ti znaci sto izbacuje vruc vazduh napolje, kad se karta pregrerva i vrzdi kao avion. Bolje nek izbacuje trenutno u kuciste a da se ne pregreva, ventilatori koji su na kucistu ce da se pobrinu za ostalo(promaja). Tunel kartu nikad, jer se pregreva i bucna je koliko NE volis.
Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w
:: Ljudi shvatite za svagda ne bi razmisljao ni o jednoj karti kojoj se vide delovi unutra i koja izduvava vazduh u kuciste. Shvatite sada i zauvek da imam 3 uslova za kartu koja sam postavio neke pre 2 godine a neke skoro.
Ne slusao sam GTX580 referentni 3GB ali isti je obican. Trazio sam od lika da mi pusti 70% ne smeta mi to. To je kao AMD na 50%. Ne pre to biram 3GB ili 4GB memorije, ne zagrevanje ostalih komponenti, naponsku bolju nego samo tisinu. Znam tacno kako je ja da stavljam 5-6 GT nemam ni gde ni kako da bi to rashladio. To su ventilatori 2x80mm ili 90mm nekada 15cm od napajanja i hardova direkt biju, nema tu rashladjivanja posle 2-3 godine koriscenja. Ja biram malo vecu buku duplo memorije, bolju naponsku, Classified pre nego to. Da hocu to izabrao bi ovaj koji je kockast i klasican i jos najlepsi od takvih otvorenih a i nije skup ali ne hvala.
Kazu da su joj fanovi, nista, gola tisina. Ali neka hvala biram ja druge stvari a buka do 55% kao na AMD je podnosljiva to je oko 70% NVIDIA.
To je posteno redizajnirana EVGA klokovana fino ali to je za druge. Jos ova ima svedeno na najmanju mogucu medu da vazduh sisti sa strane ali opet ne zelim to.
Sada gledam sto sa EVGA BVstock moze da se sklopi masinica sa 3 meseca garancije, ali ako radi 3 radice 5 godina.
EVGA X58 Classified 3 180e EVGA GTX570 Classified 180$ ili GTX580 230$ I i7-950 moze da se nadje koriscen za 150$.
Imaju oni ekstra povoljnosti. To je sve sto se ljudima nije svidjalo mislili da ne radi a ispostavilo se da je ispravno.
A ove 680 se opake najbolje posle Classified, FTW modeli od 4GB sa backplatom se dobijaju montiranim. Ali skupe 600$ jbt onda bolje Classified uzmes za 40$ vise.
Broj postavljenih tema: 60370. Broj poslatih odgovora: 647136. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.