Sa drugog linka, inače specifikacija direktno od proizvođača a prepuna gluposti...
Type: Internal SATA DVD-RW/CD-RWDrive Interface: E-IDE (ATAPI) ??????
Inače ovaj model ne podržava LightScribe, moraš naći model koji u oznaci umesto NS ima LS, dakle LG-GH24LS50
Inače kod nas se jako teško nalaze, ja davno kupio Asusa a sada ih nigde nema, sreća pa još uvek radi kao prvog dana. Inače moja ti je preporuka da rezač koji koristiš za crtanje ne koristiš i za rezanje diskova, ako si u mogućnosti nabavi dva. Inače lično mislim da LG nije loš izbor ako je održao kvalitet kakav je imao sa rezačima za laptop, ali ovo ne garantujem jer mi sem tog u laptopu kojim sam prezadovoljan nedostaje iskustva sa ovim klasičnim modelima. Jedan od najboljih i najpouzdanijih rezača za laptop je jedan LG model koji namerno neću imenovati jer se i ovako teško nalazi.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.