Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Uređaji za skladištenje podataka
Format USB flesa????
STRANA 1 OD 1
djodjo Format USB flesa???? 08.08.2012. 14:28 T47009

status: user
broj poruka: 658
Imam kingston flesku od 8GB koju sam uvek koristio u kolima za mp3 i uvek je radilo bez problema, iskoristio sam je nedavno za instalaciju win8 na drugarov laptop kome ne radi dvd optika tako da sam moju flesku napravio butabilnom sa UltraISO programom i ISO sliku osmice spicio na nju, instalirao win na laptop zavrsio posao. E je sad problem fleska i posle svih probanih formata fat32, ntfs i razlicitim allocation unit size varijantama nikako da se probudi i cd plejer u kolima (ne samo moj, probano na jos 2 razlicita kod drugih ljudi u kolima) da je ucita vec zabaguje dok na racunarima radi bez problema.
Zna li neko u cemu je caka i sta treba uraditi da bi vratio na staro?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
vepromon re 08.08.2012. 15:00 #435105

broj poruka: 522
Ako vec nista od probanog ne radi, kupi novu flesku. Cene su smesne u zadnje vreme. Zivce koje si potrosio da je osposobis ne moze novac da kupi :/
i5 2500k @ 3.8 Ghz, ASUS RoG GENE - Z, 8Gb DDR3 @ 1600mhz,
MSI GTX 560Ti TF II, CM Silent Pro 850W, HAF X, Samsung F4 2 Tb + WD Caviar Black 640Gb

Ishmerish Treba ti WIPE USB-a, 08.08.2012. 15:03 #435106

broj poruka: 7285
e sad da li ces Paragon disck wiper ili neki drugi, izbor je na tebi.

Lala 4ever!
http://youtu.be/6sTfzzdemjA

`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost, doduse za prvu nisam siguran`

Srdjanc ... 08.08.2012. 19:58 #435136

broj poruka: 3106

Mozes i da ga tretiras kao HDD, to jeste da mu obrises particiju sa njega i napravis novu ili jos bolje da ukoliko instaliras neki partition program da ga wipe-ujes, kao najbolju varijantu.
tortojed ...odnosno, flash je ostao ``butabilan`` (``bootable volume``) a kao... 09.08.2012. 01:15 #435163

broj poruka: 10999
particija ``aktivan`` (``active partition``) bez obzira na formatiranje. Probaj ovo da sredis pomocu Paragon Partition Manager-a (ili slicnog programa) kojega mozes naci i u vecini verzija Hiren`s boot-a...

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs