dobio sam od drugara doticni hard koji je stigao sa neispravnom elektronikom nije ga video bios posle zamene elektronike (koju sam skinuo sa isto maxtora koji je ispravan i sa istim kodom) vidi ga bios i kada se digao xp prijavio mi je novi hardver ali ga u windovsu nema ( u my computer i Computer Management) u device menager stoje oba harda moj sata i ovaj maxtor u hdd lov levelu mi je napisao.. Security features is supported The drive is currently LOCKED Security level: Maximum Device needs USER password to be unlocked. If USER password is unknown, the device could be erased with MASTER password. da li neko ima ideju kako to da sredim
PHYSICAL PARAMETERS: LBA mode is supported LBA-48 mode is not supported Sectors available with LBA commands: 160,086,528 Sectors available with LBA48 commands: 0 Full device capacity: 81,964,302,336 bytes
pokusao i stao vec na prvom koraku i pored googla ne znam master password- Maxtor. da li moze jos malo pomoci nasao sam u hirensu kako samo neznam master kod
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.