ne znam da li ti pomaze odgovor, ali ja sam nekoliko puta ubacivao hard disk u Seagate FreeAgent pro i go, goFlex rack, 2.5` i 3.5`, i uvek je to radilo, prepoznaje se hard disk, jedino ti ga prijavljuje kao naziv firmware-a (Seagate FreeAgent) ako je npr unutra Hitachi ili koji god vec.. konkretno Verbatim nikad nisam probao, ali tesko da Seagate ne zakljucava svoj firmware, a Verbatim to da radi..
:: :: Da li će raditi Verbatim Store n Go ako se zameni disk koji nije istih karakteristika kao originalni?
u njemu je toshiba 320gb, sata2, 5400 i on više ne radi. Ubacio sam hitachi 500gb, sata2, 5400 ali ne radi, pa rekoh da proverim da li je neko već uspešno zamenio hard da ne gubim vreme ako to ne može.
koji je tacno model verbatima .. da vidim koji je kontroler ... neverujem da ima takvih ogranicenja 320-500gb ... bila su ogranicenja na 128gb kod starijih kontrolera ..
ovde je nesto drugo u pitanju .. a sta .. neznam jos
Ne mogu sada, ali u dogledno vreme proveriću ispravnost drugog harda, ipak je duže vreme stajao u fioci, pa da isključimo da je problem hard.
:: :: koji je tacno model verbatima .. da vidim koji je kontroler ... neverujem da ima takvih ogranicenja 320-500gb ... bila su ogranicenja na 128gb kod starijih kontrolera . :: :: ovde je nesto drugo u pitanju .. a sta .. neznam jo :: :: ::
neznas jos ispravnost diskaod 500gb .. verbatim diskovi dolaze u FAT32 formatu !!! i sitnica ali mozda bi trebalo samo formatirati 500gb u jednu fat32 particiji ..
To sam i ja pomislio jer je hard od laptopa i on ima skrivenu particiju, međutim, zbog toga sam i postavio pitanje da li je neko već radio da ne bih gubio vreme. Neka ga za sada, kada dođem do vremena, (tajmer je sve brži i brži ) javljam se po ovoj temi sa informacijom šta sam odadio.
:: :: neznas jos ispravnost diskaod 500gb .. verbatim diskovi dolaze u FAT32 formatu !!! i sitnica ali mozda bi trebalo samo formatirati 500gb u jednu fat32 particiji .. :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.