Imao sam dvd-rw pioneer 116d i nisam nesto mnogo narezao diskova jednostavno crkao je, pa sam sa drugog kompa ubacio (radio na drugom kompu) pioneer 110d i taj je crkao za par dana. Hteo bih da kupim ali da bude sata pa koji mi vi predlazete?
Samsung. Nekad je pioneer imao najbolje rezace.. danas su krs.
:: Imao sam dvd-rw pioneer 116d i nisam nesto mnogo narezao diskova jednostavno crkao je, pa sam sa drugog kompa ubacio (radio na drugom kompu) pioneer 110d i taj je crkao za par dana. Hteo bih da kupim ali da bude sata pa koji mi vi predlazete ::
Moj predlog je LG. Firma koju NE VOLIM, generalno - monitori...
10.06.2012. 22:07
status: user broj poruka: 10999
koje sam imao/koristio, nisu se pokazali narocitim, plejeri (stand-alone, to jest, koji se `kace na tv`) takodje. Za divno cudo, od kada se pojavio (sada vec legendarni) rezac ``multi``, cini mi se da je na trzistu bio prvi model koji je mogao da reze dual-layer DVD-ove, uzimam samo LG...
Samsung je firma koju VOLIM. Ipak, izbegavam dve vrste proizvoda ove firme: DVD rezace i fotoaparate...
Poslednji put da sam verovao rezacu je kad je kostao oko 40E. Znaci - kao 3 komada, jedino sto nemam vise poverenja u ono sto narezu.... a hardovi poskupeli...
Asus M4A88T-M, AMD x435 (otkljucan) 4x4GB ddr3 1333, CF SanDisk 4GB, Win XP WD Green 1TB, 2xSamsung F3 1.5 Frontier DIVA
...spremiš pare za dva i kupiš dva različita ako ti baš trebaju, ili tri, to je otprilike cena kada su koštali oko 40-50€ kada su, kako neko primeti lepo, nešto i vredeli (neki, ne svi ni tada).
Ma to ti je sada sica od love kupis najjeftiniji i vozi nema ti tu neke zesce filozofije sve ti je to skoro pa isto...
Phenom II X6 1090t 6x3.2GHz Asus M$A88T EVO 8GB Kingston DDR3 1600 MHz Gigabyte 550 ti 1GB DDR5 maxtor 160gb + samsung 1Tb
:: Imao sam dvd-rw pioneer 116d i nisam nesto mnogo narezao diskova jednostavno crkao je, pa sam sa drugog kompa ubacio (radio na drugom kompu) pioneer 110d i taj je crkao za par dana. Hteo bih da kupim ali da bude sata pa koji mi vi predlazete ::
ja sam nekom kupovinom nabavio Sony IDE eksterno kuciste i bilo me zao da ga prodam jer nisam video kvalitetniji 5.25 rack u zivotu, pa sam nakupio nekoliko starijih Pioneer rezaca (107, 108, 110 svi u odlicno stanju) maltene dzabe, rade besprekorno i svaki nema manje od kg i bolje od bilo kog rezaca koji se prodaje po prodavnicama
:: Ma to ti je sada sica od love kupis najjeftiniji i vozi nema ti tu neke zesce filozofije sve ti je to skoro pa isto.. :: :: Phenom II X6 1090t 6x3.2GHz :: Asus M$A88T EV :: 8GB Kingston DDR3 1600 MH :: Gigabyte 550 ti 1GB DDR :: maxtor 160gb + samsung 1T :: :: :: Imao sam dvd-rw pioneer 116d i nisam nesto mnogo narezao diskova jednostavno crkao je, pa sam sa drugog kompa ubacio (radio na drugom kompu) pioneer 110d i taj je crkao za par dana. Hteo bih da kupim ali da bude sata pa koji mi vi predlazete :: ::
Ala si upakovao pricu sve cekam kada ces da mu ponudis da od tebe kupi neki :)
Phenom II X6 1090t 6x3.2GHz Asus M$A88T EVO 8GB Kingston DDR3 1600 MHz Gigabyte 550 ti 1GB DDR5 maxtor 160gb + samsung 1Tb
:: ja sam nekom kupovinom nabavio Sony IDE eksterno kuciste i bilo me zao da ga prodam jer nisam video kvalitetniji 5.25 rack u zivotu, pa sam nakupio nekoliko starijih Pioneer rezaca (107, 108, 110 svi u odlicno stanju) maltene dzabe, rade besprekorno i svaki nema manje od kg i bolje od bilo kog rezaca koji se prodaje po prodavnicam :: :: :: :: Ma to ti je sada sica od love kupis najjeftiniji i vozi nema ti tu neke zesce filozofije sve ti je to skoro pa isto.. :: :: :: :: Phenom II X6 1090t 6x3.2GHz :: :: Asus M$A88T EV :: :: 8GB Kingston DDR3 1600 MH :: :: Gigabyte 550 ti 1GB DDR :: :: maxtor 160gb + samsung 1T :: :: :: :: :: Imao sam dvd-rw pioneer 116d i nisam nesto mnogo narezao diskova jednostavno crkao je, pa sam sa drugog kompa ubacio (radio na drugom kompu) pioneer 110d i taj je crkao za par dana. Hteo bih da kupim ali da bude sata pa koji mi vi predlazete :: :: ::
nema sanse, mogao sam ovo da prodam 10x i za sitne pare jer to vredi samo za mene, znam dusu Pioneer-a.. jos ima i firewire i USB
:: Ala si upakovao pricu sve cekam kada ces da mu ponudis da od tebe kupi neki : :: :: Phenom II X6 1090t 6x3.2GHz :: Asus M$A88T EV :: 8GB Kingston DDR3 1600 MH :: Gigabyte 550 ti 1GB DDR :: maxtor 160gb + samsung 1T :: :: :: ja sam nekom kupovinom nabavio Sony IDE eksterno kuciste i bilo me zao da ga prodam jer nisam video kvalitetniji 5.25 rack u zivotu, pa sam nakupio nekoliko starijih Pioneer rezaca (107, 108, 110 svi u odlicno stanju) maltene dzabe, rade besprekorno i svaki nema manje od kg i bolje od bilo kog rezaca koji se prodaje po prodavnicam :: :: :: :: :: :: :: Ma to ti je sada sica od love kupis najjeftiniji i vozi nema ti tu neke zesce filozofije sve ti je to skoro pa isto.. :: :: :: :: :: :: Phenom II X6 1090t 6x3.2GHz :: :: :: Asus M$A88T EV :: :: :: 8GB Kingston DDR3 1600 MH :: :: :: Gigabyte 550 ti 1GB DDR :: :: :: maxtor 160gb + samsung 1T :: :: :: :: :: :: :: Imao sam dvd-rw pioneer 116d i nisam nesto mnogo narezao diskova jednostavno crkao je, pa sam sa drugog kompa ubacio (radio na drugom kompu) pioneer 110d i taj je crkao za par dana. Hteo bih da kupim ali da bude sata pa koji mi vi predlazete :: :: :: ::
Ovaj DVD+/-RW Samsung SH-222BB/BEBE / SATA/ black, 22XDVD/12xDVD-RAM ili ovaj DVD+/-RW LiteOn iHAS122-18B / SATA/ black, 22XDVD/12xDVD-RAM to su pristupacne ponude kod mene u blizini.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.