ne znam za tvoje iskustvo sa WD Scorpio Black, ali nama je dosta laptopova dolazilo u servis s crklim Blacko-vima. Procentualno, mnogo manje ih ima u laptopovima, a brojčano se pokvarilo makar isto kao Blue-ova.
Za laptopove, kao najbolji su mi se pokazali Hitachi GST 7200rpm - hladniji od Blackova, po performansama dosta bolji od Blue, a malko sporiji od Blackova.
Iskren da ti budem, nisam imao bog zna kakva iskustva, preporucio sam mu zbog `klase iznad`. Ako je tako, onda je bolje da poslusa tebe. Sto se tice Blue, njih regularno stavljaju svi proizvodjaci i ono... Kvare se kao i svaki drugi... F650GS Dakar
:: ne znam za tvoje iskustvo sa WD Scorpio Black, ali nama je dosta laptopova dolazilo u servis s crklim Blacko-vima. Procentualno, mnogo manje ih ima u laptopovima, a brojčano se pokvarilo makar isto kao Blue-ova :: :: Za laptopove, kao najbolji su mi se pokazali Hitachi GST 7200rpm - hladniji od Blackova, po performansama dosta bolji od Blue, a malko sporiji od Blackova.
Jeste ali garancija na Black je 5 godina a na Blue 2 ili 3, zavisi od modela (bar je tako u emm1-ju). A pošto, jelte redovno se radi backup , ja bih prednost dao dodatnoj dužini garancije. Ja lično imam sve ukupno 5-6 komada, 2x160GB IDE, 2x250GBsata, ovi su Blue i 500GB Black i sa nijednim (da kucnem u drvo) nisam imao nikakvih problema. Neki od njih su u laptopovima neki su u fijokicama.
:: ne znam za tvoje iskustvo sa WD Scorpio Black, ali nama je dosta laptopova dolazilo u servis s crklim Blacko-vima. Procentualno, mnogo manje ih ima u laptopovima, a brojčano se pokvarilo makar isto kao Blue-ova :: :: Za laptopove, kao najbolji su mi se pokazali Hitachi GST 7200rpm - hladniji od Blackova, po performansama dosta bolji od Blue, a malko sporiji od Blackova.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.