Razmisljam odavno vec o kupovini novog harda, ali zbog nenormalnog skoka cena nisam hteo da im dajem (bacam) pare. Ovaj moj od 320gb sam vec prevazisao, postao mali..
Sad mi se cini da su cene pale nesto...zanima me vase misljenje da li se sad isplati uzeti neki od 1tb i koji?
Sve ti to isti djavo, neki mozda crne sutra neki mozda radi 5 godina, koji god da uzmes neko ce da ga pljuje i kaze govno nikad vise ne uzmimam neko ce da kaze ja samo te i te uzimam...
Gledaj da je na 7200 obrtaja i da ima 16 mb bafer i cao.
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Ghz Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Dell 22
:: da, mozda neki krs iz WinWin outleta.. :: :: :: :: 1 tb je oko 65 evr :: :: Uzmi ovaj http://goo.gl/x73V :: :: :: :: :: :: U gluposti sveta blista mudrost Svevišnjeg. Zato mudrac ponizno gleda na glupaka. :: :: :: ::
za 65eu nazalost ne mogu nista da predlozim... ________________________________________________________________________________________________________________________ `Personality is the sum-total of all the biological innate dispositions, impulses, tendencies, appetites, and instincts of the i
:: Pa daj neki predlog, koji nije krs :: :: :: :: da, mozda neki krs iz WinWin outleta.. :: :: :: :: :: :: :: 1 tb je oko 65 evr :: :: :: Uzmi ovaj http://goo.gl/x73V :: :: :: :: :: :: :: :: :: U gluposti sveta blista mudrost Svevišnjeg. Zato mudrac ponizno gleda na glupaka. :: :: :: :: :: ::
Odmah` ti s krsevima, otkad si kupio tog 2500k sa tobom zivota nema. Ljudi daju 3 godine garancije, ti bi dao 3 godine garancije za krs?
U gluposti sveta blista mudrost Svevišnjeg. Zato mudrac ponizno gleda na glupaka.
:: da, mozda neki krs iz WinWin outleta.. :: :: :: :: 1 tb je oko 65 evr :: :: Uzmi ovaj http://goo.gl/x73V :: :: :: :: :: :: U gluposti sveta blista mudrost Svevišnjeg. Zato mudrac ponizno gleda na glupaka. :: :: :: ::
stvarno, 3god? Jel mislis na outlet WinWin? kazi bre brate slobodno, nece niko da te ujede, da znam da proverim lepo :) lakse se dise moram da priznam:) ________________________________________________________________________________________________________________________ `Personality is the sum-total of all the biological innate dispositions, impulses, tendencies, appetites, and instincts of the i
:: Odmah` ti s krsevima, otkad si kupio tog 2500k sa tobom zivota nema. :: Ljudi daju 3 godine garancije, ti bi dao 3 godine garancije za krs :: :: U gluposti sveta blista mudrost Svevišnjeg. Zato mudrac ponizno gleda na glupaka. :: :: :: da, mozda neki krs iz WinWin outleta.. :: :: :: :: :: :: :: 1 tb je oko 65 evr :: :: :: Uzmi ovaj http://goo.gl/x73V :: :: :: :: :: :: :: :: :: U gluposti sveta blista mudrost Svevišnjeg. Zato mudrac ponizno gleda na glupaka. :: :: :: :: :: ::
ja lenj.. vredjaj vredjaj panticu.. `PROZVOD NIJE U PONUDI.` zato sam te pitao.. el NEMA _______________________________________________ `Personality is the sum-total of all the biological innate dispositions, impulses, tendencies, appetites, and instincts of the i
:: Imas gore link, kliknes, pogledas, zakljucis.. :: :: U gluposti sveta blista mudrost Svevišnjeg. Zato mudrac ponizno gleda na glupaka. :: ::
Nisam ja stavio granicu na 65e.. Na pocetku sam trazio da li ima nesto da se isplati uzimati, a da ima 1tb.... a cena...pa recimo do 90-100e. Nesto kao sto je Dexter predlozio. Hvala
:: za 65eu nazalost ne mogu nista da predlozim.. :: _______________________________________________________________________________________________________________________ :: `Personality is the sum-total of all the biological innate dispositions, impulses, tendencies, appetites, and instincts of the :: :: :: Pa daj neki predlog, koji nije krs :: :: :: :: :: :: :: da, mozda neki krs iz WinWin outleta.. :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: 1 tb je oko 65 evr :: :: :: :: Uzmi ovaj http://goo.gl/x73V :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: U gluposti sveta blista mudrost Svevišnjeg. Zato mudrac ponizno gleda na glupaka. :: :: :: :: :: :: :: ::
pa ako ti to nije mnogo, kupuj, imas maltene svuda, to ti onda i ja preporucujem.. nego ovaj misko zaebava nervira me samo:) __________________________________________________________ `Personality is the sum-total of all the biological innate dispositions, impulses, tendencies, appetites, and instincts of the i
:: :: Nisam ja stavio granicu na 65e. :: Na pocetku sam trazio da li ima nesto da se isplati uzimati, a da ima 1tb.... a cena...pa recimo do 90-100e. Nesto kao sto je Dexter predlozio. Hval :: :: :: za 65eu nazalost ne mogu nista da predlozim.. :: :: _______________________________________________________________________________________________________________________ :: :: `Personality is the sum-total of all the biological innate dispositions, impulses, tendencies, appetites, and instincts of the :: :: :: :: :: Pa daj neki predlog, koji nije krs :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: da, mozda neki krs iz WinWin outleta.. :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: 1 tb je oko 65 evr :: :: :: :: :: Uzmi ovaj http://goo.gl/x73V :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: U gluposti sveta blista mudrost Svevišnjeg. Zato mudrac ponizno gleda na glupaka. :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
E ja sad sta da mu radim, juce da je narucio kupio bi ga, bilo je za oko 7900...
U gluposti sveta blista mudrost Svevišnjeg. Zato mudrac ponizno gleda na glupaka.
:: ja lenj.. vredjaj vredjaj panticu.. `PROZVOD NIJE U PONUDI.` :: zato sam te pitao.. el NEM :: ______________________________________________ :: `Personality is the sum-total of all the biological innate dispositions, impulses, tendencies, appetites, and instincts of the :: :: :: Imas gore link, kliknes, pogledas, zakljucis.. :: :: :: :: U gluposti sveta blista mudrost Svevišnjeg. Zato mudrac ponizno gleda na glupaka. :: :: :: ::
auu, zaboravio sam koliko je skocio euro i pao dinar.. pa opet poraso za 0.0000001 _______________________________________________ `Personality is the sum-total of all the biological innate dispositions, impulses, tendencies, appetites, and instincts of the i
:: E ja sad sta da mu radim, juce da je narucio kupio bi ga, bilo je za oko 7900.. :: :: :: U gluposti sveta blista mudrost Svevišnjeg. Zato mudrac ponizno gleda na glupaka. :: :: :: ja lenj.. vredjaj vredjaj panticu.. `PROZVOD NIJE U PONUDI.` :: :: zato sam te pitao.. el NEM :: :: ______________________________________________ :: :: `Personality is the sum-total of all the biological innate dispositions, impulses, tendencies, appetites, and instincts of the :: :: :: :: :: Imas gore link, kliknes, pogledas, zakljucis.. :: :: :: :: :: :: U gluposti sveta blista mudrost Svevišnjeg. Zato mudrac ponizno gleda na glupaka. :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.