doneo mi covek Kingston sdhc 10 32gb 1500 din transcend sdhc 10 32gb 1500 din kingston sdhc 6 16gb 1000din kingston sdhc 4 8gb i 3x4gb compact flash kingston 4gb daje komplet za 5k din, a ja cu jednu 32gb da uzmem, kazite brzo koja je bolja transcend ili kingston?
Nama razlike u brzini citanja izmedju njih (20Mb/s), tako da uzmi bilo koju, obe su ok. Koja ti je lepsa...:) Cena je skroz ok.
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
:: :: doneo mi cove :: Kingston sdhc 10 32gb 1500 di :: transcend sdhc 10 32gb 1500 di :: kingston sdhc 6 16gb 1000di :: kingston sdhc 4 8g :: i 3x4gb compact flash kingston 4gb daje komplet za 5k din, a ja cu jedn :: 32gb da uzmem, kazite brzo koja j :: bolja transcend ili kingston?
najbolji odnos cene i kapaciteta je 32 za 1500, tako da ti samo to dolazi u obzir, a kingston ili transcend - mislim da je potpuno sve jedno - oba su odlicna - mada se i jednima i drugima desavalo da zakazu, ali veooooma retko!
Te CF kartice su skupe..15 eura po komadu? I Transvestis ups mislim Transcend i Kingston je isti Djole (Ne mislim na Djoku Srbina) :) . Od tih proizvodjaca klasa je Sandisk,ostalo je manje vise sve isto!
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.