Naime zanima me dal da bacim vise od 30e na optiku. Ne planiram da rezem puno, ali vrtim dosta originalnih igrica, i planiram da kupim jos originala npr skyrim, diablo. Moji favoriti su bili teac i plextor. Medjutim plextor se ne moze naci lokalno kod nas, a teac sam cuo da nije kao nekad. Uvek ostaje dokazani LG koji je pretpostavljam ok za ulozene pare. Sony bi isto trebalo da valja? Ne zelim puno da razmisljam o ovoj komponenti, ali zelim da cujem vase savete :)
da ne otvaram novu temu, nisam rezao diskove vise od 4-5 god pa me zanima koji program da koristim, ranije sam koristio nero a sad na masini je win7 X64 ult. Dakle koji program lepo sljaka sa navedenim sistemom a da ne pucaju diskovi
http://itsvet.com/proizvod/samsung-sh-222ab/comp_comp_opticaldrv/1/474 Ja sam taj uzeo pre par meseci i i dalje sluzi dobro, nije se kvario ,brzi od mog prethodnog (starog 5 godina doduse) itd da ne probudljujem. 15 jura je tako da mislim da vredi da se uzme bez nekog velikog razmisljanja i poredjenja.
Nema nista izmedju 20 i 50e. Ima do 20e i tu su svi isti, samo drugo pakovanje, i ima od 50e - to su BluRay citaci/DVD pisaci. Samo prelomi da li ti je potreban BluRay i sve si resio. U principu, proizvodjac je nebitan, bitna je klasa lasera koji se ugradjuje u uredjaje, a kod nas su uglavnom `C` ili `B`, nazalost.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.