Na drugaricinom laptopu ASUS x59SL sam naišao na čudan problem. U njemu se nalazi HDD od 320 GB od čaga je sistemska particija C od 40 GB. Kada uđem u My Computer, ona linija koja pokazuje popunjenost Local Disc C je crvene boje i ispod piše 2 GB free of 40 GB (znači zauzeto je oko 38 GB). Međutim, kada uđem u disk C i selektujem sve foldere, uradim desni klik pa properties, dobijem informaciju da svi fajlovi koji se nalaze na disku C veliki svega 30 GB pa mi nije jasno gde je ona razlika od 8 GB. Baš me mrzi da formatiram particiju i da radim ponovo instalaciju pa mi dajte ideju kako da oslobodim nešto prostora sa sistemske particije i da pronađem gde se krije onih 8 GB. Zaboravih da napomenem da je instaliran W7.
I jos ako ti je ukljucena hibernacija, i ona zauzme prostor na HDD-u (hiberfil.sys) onoliko koliko imas RAM-a i page file 1.5x kolicina RAM-a i eto ostatak koji fali. Rastegni ti jos malo tu particiju, kao sto codeus kaze.
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.