Imam na kompu za net neki wd 250 gb,i kad ga testiram hd tune programom na 4-om gb ima jedam bb i pocne da krlja ko blesav.Moje pitanje je da li ce ako u partition magicu iskljucim taj deo,recimo 10 gb ovo ostalo da radi normalno za sistem.BS se ne pojavljuju vise a u sentinelu kaze healt 92% Hvala
Kao sto su rekli, mozes slobodno, ako ne uspes da ga regenerises, taj deo lepo odseci, tj. obrisi sve particije, pa kreiraj 1. od 0-tog sektora nekih 4-5gb(da zaobidjes BS na disku), zatim d: neka ti bude 40-ak ili vise za sistem i e: ostatak. Kada instalises win, stavi ga na d:, a 1. particiju sakrijes u disk management-u za svaki slucaj. Mozes i drugu, sigurniju soluciju. Isto tako kreiras te 3 particije sa, recimo part.wizardom i kada zavrsis, samo tu prvu delete i instaliras win normalno, stim da ce prvih 5gb biti nevidljivo(unpartition) za sistem i resen problem. Ovo provereno radi, probao na svojoj kozi X puta.
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.