ni o cemu, nesto se ukakilo debelo, nisam cuo da se neko zali, licno nisam instalirao, ali to je nemoguce. Da ti se obrisu podaci u toku instalacije. Mora da ti se to obrisalo iz nekog drugog razloga
Ako ti je komp bio konektovan sa Internetom, NIJE nemoguce...
27.04.2012. 16:30
status: user broj poruka: 10999
da je neki ozbiljan (a na tebe veoma ljut) haker, iskoristio ``remote control abilities`` window$a i dilitovao ti kojesta...Rade to i mnogi proizvodjaci softvera pa i sam majkro$oft, kada nanjuse ``ilegalne instalacije``. Takodje je moguce da je zbog naglog prekida instalisanja, tokom kojega se pokrecu i neki ``sistemski`` procesi (instalacija DX komponenti, DotNET framework, Visual Basic runtime library itd.) dovelo do nestabilnosti sistema pa je doslo do brisanja...
U principu, ako se instalisanje ne prekine ``samo od sebe``, prekidati ga ne treba. Isto vazi i u obrnutom smeru (prekinuto deinstalisanje moze da bude jos i pogubnije za sistem). Probaj ``restore`` (ako je ukljuceno automatsko pravljenje ``restore points`` za particiju koja je u pitanju).
Re: Ako ti je komp bio konektovan sa Internetom, NIJE nemoguce...
27.04.2012. 16:37
status: user broj poruka: 19012
stvarno, zar je moguce da to rade? Nisam znao za to, odakle ti to?
:: da je neki ozbiljan (a na tebe veoma ljut) haker, iskoristio ``remote control abilities`` window$a i dilitovao ti kojesta...Rade to i mnogi proizvodjaci softvera pa i sam majkro$oft, kada nanjuse ``ilegalne instalacije`` :: Takodje je moguce da je zbog naglog prekida instalisanja, tokom kojega se pokrecu i neki ``sistemski`` procesi (instalacija DX komponenti, DotNET framework, Visual Basic runtime library itd.) dovelo do nestabilnosti sistema pa je doslo do brisanja.. :: :: ::
He, he! Zivimo u svetu prepunom dobronamernih ljudi, samo se nasao
27.04.2012. 16:39
status: user broj poruka: 10999
jedan skeptik zvani `tortojed`, pa ogovara i opanjkava... - - - - - - - - @Hemfri: moglo se desiti da je doslo do promene atributa pojedinih foldera/fajlova, pa su sada oznaceni kao ``hidden`` (skriveni). Proveri. Ako je otkazala CELA particija (pa se ne vidi NISTA od onoga sto je na njoj bilo), bice da je puk`o FAT (NTFS). Za popravku ovoga sluze alati tipa Acronis, Paragon Partition manager...
:: prilikom instalacije igre :: U pitanju je driver san francisco black box ciju sam instalaciju prekinuo i nestalo je 60 gb igara :: O cemu se radi ::
taj alat je mlacenje prazne slame ili presipanje iz supljeg u prazno.. mnogo je bolji recimo GetDataBack..
:: :: Mozes i da probas vracanje fajlova sa ovim free alatom :: http://www.piriform.com/recuv :: :: :: prilikom instalacije igre :: :: U pitanju je driver san francisco black box ciju sam instalaciju prekinuo i nestalo je 60 gb igara :: :: O cemu se radi :: ::
Izgleda da si je HDD nabasao na BS(los sektor) i da se mapa diska sjebala. Bez doatnih info ti tesko mozemo preciznije reci, ali, drugar, ne mirise na dobro, jbg!
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Nije do hdd-a. To mu se desilo na E particiji samo. Sa Data Recovery programima vide se ti podaci i najverovatnije mogu da se vrate.Inace 2 particije su mu primarne a jedna extended i zanimljivo je da mu raspored koji se vidi u disk menadžeru ide C , E pa onda D koja je i extended.Neznam dal ovo ima neke veze sa svim ovim. Mislio sam da je sadrzaj postao nevidljiv za windows pa sam pokrenuo neki linux ali i on vidi isto stanje. Uglavnom nešto mu je obrisalo sve podatke sa te particije i to ne odjednom neko postepeno ali je islo brzo.Kaze da je video prvo samo nekolko foldera a onda vise ništa. Ocito je najbolje da izformatira ceo disk.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.