Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Uređaji za skladištenje podataka
Blu-Ray citac-rezac
STRANA 1 OD 1
Dragot Blu-Ray citac-rezac 27.04.2012. 15:34 T45441

status: user
broj poruka: 1149
Pozdrav.
Prijatelj je pre godinu dana kupio Samsungov G2 ext. hdd i sta je se desilo pre neki dan kaze da je stao prilikom prebacivanja podatke i posle toga vise ga nijedan pc-laptop nece ocitati samo svetli na njemu led dioda.
Reko najverovatnije je crkao pa je odlucio da se vise ne zeza sa hdd posto je taj bio pun podataka koje je izgubio a garanciju nema.
Pa mi je rekao da bi uzeo BR citac i pisac pa bi kupovao cd od 25gb i na njih bi rezao podatke.
Dajte neki predlog do 100e. ili da uzmemo prvi:

http://www.pcberza.rs/detaljnije/milsoft-computers/42-632/

INTEL I5 2500K & TT FRIO = 4.5 GHZ
ASUS P8Z68 DELUXE/GEN3
ASUS GTX 570 DCII
KINGSTON 2X4GB 1600MHZ HYPERX GREY DDR3
SAMSUNG F1 750GB,F2 1.5TB
TT OVERSEER RX-I & CHIEFTEC CFT 750W
LOGITECH X-540 & X-FI TITANIUM
DELL U2312HM
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
peterpan LG BD-RE 29.04.2012. 12:02 #415082

status: user
broj poruka: 786

Upravo taj posedujem, LG BD-RE, sljaka fenomenalno, vec sam njime narezao nekih 15ak diskova od 25GB bez ikakvih problema, a kopiranje fajlova sa istih diskova je minimum 20mb/s. Meni je tako crkao hitachijev HDD od 1tb pun do vrha sa podacima, pa sam kupio ovaj rezac, pre oko godinu dana. Svaka pohvala sa moje strane!

Jedina mana je sto nije hteo da mi lepo ocita TDK-ove DVD+R, dok ih reze sasvim OK. U svakom slucaju sigurnija opcija od skladistenja velikih fajlova na HDD

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs