Jurcam HD verziju Kung Pow - Enter The Fist. Da li zna neko gde moze da se nabavi? Jurcao sam po ovim regularnim mestima, ali niko nema. Jedino sto nemam inv. za HD mesta. Pa ako moze neko da mi sibne inv. ili da mi posalje na mail fajl, da ja `kupim` ako ne zeli da salje inv.
hahah pa de nadje to da skidas u HD-u, to se jedva nalazi u DVDrip-u, a film je toliko debilan i retardidan (meni zabavan) da ne znam ko bi pomislio da pravi HD :)))
:: Jurcam HD verziju Kung Pow - Enter The Fist :: Da li zna neko gde moze da se nabavi? Jurcao sam po ovim regularnim mestima, ali niko nema. Jedino sto nemam inv. za HD mesta. Pa ako moze neko da mi sibne inv. ili da mi posalje na mail fajl, da ja `kupim` ako ne zeli da salje inv ::
Pa i meni je zabavan, zato hocu da ga skinem. Vec imam kao DVD rip, ali cari HD TV-a nisu za DVD rip. :) Film je kao sprdacina odlican, u odnosu na sve ove sprdacine koje je Holivud pravio. Scary Movie 93ci deo .)
u pravu si, a u tom filmu nema nikakvih specijalnih efekata, sem dok ona krava puca vimetom i mlekom:))
:: divx je los za hd tv, :: dvd, ne rip od 1 gb , :: dakle pun dvd od 4.5 gb je sasvim dobar snimak za bilo koji full hd tv od 32 37 40 inca.. :: :: Do juce je i divx bio odlican sad ako nije full hd blue ray 20 giga, oma kukanje.. :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Gh :: Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH :: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1 :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Dell 22 :: ::
Jbg. Nekada se gledao Divx na katodnjacima. Nekada je i VHS bio zakon. Sutra cemo gledati UHD rezolucije. Ne, ne porediti ferari sa jugom. Oba sluze da se prevezes od tacke A do tacke B. :)
Tema nije otvorena radi rasprave ko je cemu bolji, nego je otvorena radi informacije. Napravite novu temu oko toga da li je bolji HDRip od Divx-a.
:: divx je los za hd tv, :: dvd, ne rip od 1 gb , :: dakle pun dvd od 4.5 gb je sasvim dobar snimak za bilo koji full hd tv od 32 37 40 inca.. :: :: Do juce je i divx bio odlican sad ako nije full hd blue ray 20 giga, oma kukanje.. :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Gh :: Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH :: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1 :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Dell 22 :: ::
Detalji i cistina slike su primat, bili efekti ili ne.
:: u pravu si, a u tom filmu nema nikakvih specijalnih efekata, sem dok ona krava puca vimetom i mlekom:) :: :: :: :: divx je los za hd tv, :: :: dvd, ne rip od 1 gb , :: :: dakle pun dvd od 4.5 gb je sasvim dobar snimak za bilo koji full hd tv od 32 37 40 inca.. :: :: :: :: Do juce je i divx bio odlican sad ako nije full hd blue ray 20 giga, oma kukanje.. :: :: :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Gh :: :: Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH :: :: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1 :: :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: :: Case:CoolerMasterElite43 :: :: PSU:Chieftec 650w a8 :: :: CpuCooler:TitanVanes :: :: Mis: Mx51 :: :: Dell 22 :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.