Upitanju je lap top, sve je funkcionisalo normalno, al od jutros je poceo da zakucava... Znaci radi 20ak min i zakuca, ne zamrzne sliku, ali ne mogu nista da radim, niti da ga ugasim pa moram na dugme, kad se ponovo upali o5 isto... Testirao sam hdd pomocu hdtune, odmah na pocetku, 2. kockica je bila crvena, a posle nje jos 5 komada do 41gb, posle toga je zakucao... Kad pokrenem speedfan i odem na s.m.a.r.t. izbacuje gresku na `curent pending sector count` i fitness= 0% perfomance=97% Jel ima neko neki savet, sta da radim? Lap top je pod garancijom josh god dana, da li da ga reklamiram ili pokusam sam pomocu nekih programa da resim problem? I da li uopste zbog toga zakucava? :S
lap top sam uzeo u winwin outletu, a reklamaciju radi asusov ovlasceni servis, neverujem da su oni neki prevaranti i da bi uradili tako nesto. Ujedno cu da reklamiram opticki uredjaj dvd-rw koji je bas, bas probirljiv prilikom citanja dvd-a, a i par puta sam pokusao da narezem neki cd i bilo je bezuspesno... Nadam se samo da ce da mi ubace novi hdd, da mi ne repariraju ovaj stari i tako vrate...
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.