konkretno neke cifre... Vidim da su od skoro cene hdd-a ko da se prave od platine na jupiteru, pa dovoze ovde na zemlju... Ja sam moj hdd od 1TB 3.5 cola platio 6k dinara pre par godina, i taman sam hteo da uzmem jedan od 2TB za iste pare, kad ono...
Elem, pitanje je koliko maksimalno vredi dati za ovaj najveci, 120 gb, a da nije bacanje para...
Jbg, ja pre onih poplava htedoh da uzmem mali WD Black od 1Tb, bio nekih 80-ak e...sad se bojim i da pitam koliko je... Fiat iustitia, et pereat mundus
20 25 30 To su najnize cene a idu do 5 evra vise. Sve ispod toga ti je puka sreca i neinformisanost prodavca.
F650GS Dakar
:: 2.5` 60gb sat :: 2.5` 80gb sat :: 2.5 120gb sata :: :: naravno polovni bez garancije, ali ispravni. Ne prodajem, nego trazim, pa da znam sta da ocekujem...
hvala ti druze, ali to sam nasao.. ali covek kad sam ga nazvao kaze da je ispravan u potpunosti, ali ne zna d ali moze da se instalira na njega sistem, kao nije siguran kad sam ga ispitao..
e, jbg :D Sta nam radi ova svetska ekonomska kriza... Nistaa druze, srecno! Nadam se da cemo obojica uskoro naci sto nam odgovara... :: :: :: hvala ti druze, ali to sam nasao.. ali covek kad sam ga nazvao kaze da je ispravan u potpunosti, ali ne zna d ali moze da se instalira na njega sistem, kao nije siguran kad sam ga ispitao..
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.