Pošto sma nestrpljiv da instaliram SSD, drugar može tek u nedelju a ja bi da probam, ima li neki dobar tutorial kako se instalira SSD kao primarni na kome ce da bude ssitem. CIlj mi je da sistem bude na njemu,a sadasnji diskovi za storage. hvala - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - AMD Phenom 2 1090t,Gigabyte 870A-UD3,4gb Exceleram 1800mhz,Sapphire HD 6870,2x2 TB Samsung HDD,NZXT m59
E, pa, to znaci, posto znam kako se ati ponasa, cim instaliras drajver ati karta prepoznaje hdmi kao primarni monitor, number 1. Iskljuci komp, otkaci sa hdmi-a tv i ukljuci komp, dobices sliku na monitoru, onda lepo vrati tv u hdmi i podesi u setovanjima da ti uvek prikazuje sliku samo sa tog monitora, sada ce biti number 2, i to je to, a kasnije se zezaj i namestaj sta ti je volja, extended mod ili sta li vec. .)
EDIT: A u principu mozes i samo da upalis tv, prebacis ga na hdmi i videces sliku, pa onda lepo samo prebaci sliku na monitor, naravno najlakse i najbrze preko `Multiple displays` opcije.
Nema tu sta, sve je OK, bez brige, instaliras driver kad god hoces, jedino sto se desi to sto ti se desilo ako pre instalacije drajvera imas nakacen i tv na hdmi-u, karta na neki nacin daje prednost hdmi prikljucku i on postaje primarni, nista strasno, kao sto sam ti vec opisao gore, vratis se na monitor i to je to.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.