Danas sam testirao neku polovnu masinu,kuciste sam postavio horizontalno,a hard disk istog sam naslonio na gornju ivicu kucista (kreten).
Prilikom ukljucivanja kompa izgleda je doslo do nekog kontakta izmedju harda i metala na kucistu,disk je poceo da se dimi sa donje strane ( neki cip na stampanoj ploci) i naravno vise ne radi
Interesuje me da li je stradala samo eletronika na disku i da li je vredi popravljati ( menjati ) ili je kompletno ostecen i ne moze da se napravi ( inace hard je radio odlicno )
Disk je: Seagate Baracuda 120 Gbytes , Model: ST3120022A
P.S. ako neko ima el. za taj model nek mi pusti mail
Elektronika verovatno. Ako nemas neke podatke od kojih zivot zavisi, oprosti se od njega. Najbezbolnije je.
I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!
:: Pozdrav svim :: :: Danas sam testirao neku polovnu masinu,kuciste sam postavio horizontalno,a hard disk istog sam naslonio na gornju ivicu kucista (kreten) :: :: Prilikom ukljucivanja kompa izgleda je doslo do nekog kontakta izmedju harda i metala na kucistu,disk je poceo da se dimi sa donje strane ( neki cip na stampanoj ploci) i naravno vise ne rad :: :: Interesuje me da li je stradala samo eletronika na disku i da li je vredi popravljati ( menjati ) ili je kompletno ostecen i ne moze da se napravi ( inace hard je radio odlicno :: :: Disk je: Seagate Baracuda 120 Gbytes , Model: ST3120022 :: :: P.S. ako neko ima el. za taj model nek mi pusti mail
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.