Eksperimentisanje sa klasicnim napajenjem koje bi dodao grafickoj ti ne nih preporucio,zato sto moze da se desi da sve crkne.Moze da se izvede,ali sa modifikacijama koje bi izveo neki strucnjak.Ako hoces posebno napajanje za grafiku,kupi takav uredjaj,Thermaltake ih proizvodi.Samo,mislim da ti nije potrebno...
i molim te prestani sa tim HITNO, izgleda kao da te neko kolje, pa moramo da te spasavamo. :)
Pozdrav
Milos
Ko ne zna, i zna da ne zna, dete je, nauci ga, Ko zna, a ne zna da zna, spava, probudi ga, Ko ne zna, a misli da zna, budala je, kloni ga se, Ko zna, i zna da zna, mudar je, sledi ga.
:: i molim te prestani sa tim HITNO, izgleda kao da te neko kolje, pa moramo da te spasavamo. :
Stvarno bre Petre neznam da si nekad postavio neko pitanje a da uz njega nije islo kapsovano `hitno` i makar dvadeset znakova panike... Kad vidim HITNO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! odmah znam da si ti i da pitas zasto ti slabo radi neka igrica ili da li je bolje ovo od onog ili vec neko skroz uobicajeno pitanje koje je vec postavljano,svakome desilo i nije panicio nego normalno pitao i dobio odgovor...Ne mogu da zamislim kako bi izgledao naslov tvog posta da je nesto stvarno ozbiljno...
PS. Ako ti slabo radi nova kartica verovatno je zbog slabog ostatka konfiguracije,a ne do napajanja,ako ti se racunar cesto ili u full loadu restartuje onda sumnjaj na napajanje... Ja se ne bi igrao sa vise napajanja osim ako nisam siguran da znam sta radim...Ovo ti govorim najvise zbog toga da sutra na forumu ne bi gledali 10x temu: HITNO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!GRAFIKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!NE RADI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Petar89
Ja sam odavno prestao da obracam paznju na njegova besmislena pitanja, koja se provlace u nodeogled... Nesto sa zvucnom kartom, pa sa nekim X-4xxx procesprom. [pa neka haj faj... ma da ne nabrajam... No verujem da ima ljudi koji su i dalje spremni da obracaju paznju na njegove `probleme`. Eno sad postavio pitanje o overklokovanju Core 2 Duo procesora, bas me zanima sta je sada u pitanju. Svi znamo koliko se oko toga pisalo....
Re: Pomoc HITNO oko napajanja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
11.05.2007. 23:32
status: user broj poruka: 5708
Moze, jedno napajanje je defualt a drugi se pali preko prvog, dakle spaja se zelena PS-ON sa masom GND, moze se izvesti preko preko posebnog prekidaca koji nije taster i kada ugasis masinu seti se i ovaj fa ugasis, isto je i pri poaljenju...
M i G
:: :: Da li moze da se stavi jedno napajanje na plocu,cpu,hdd a drugo napajanje da stavim na 8800
Broj postavljenih tema: 60368. Broj poslatih odgovora: 647114. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.