Planiram uskoro da pazarim jedan ovakav disk. Da li je neko imao neka iskustva sa mybook vezijama i kako se pokazala. Hteo bi na njemu da stavljam svoje licne stvari, slike, muziku i neke svoje radove koje bi da cuvam. Da li se isplati i koliko su pouzdani. HVALA!!! Intel 2500K 4.5, MSI 67A - GD55, Mushkin 2x4GB cl9 1600mhz, HDD WD 750gb,WD 500gb,1000gb,Gainward GeForce GTX 570 1280MB `Golden Sample`,Sound Blaster titanium, CM RP 1000W, HAF 932, HPZR24W, Logitech 530x, Logitech MX revolution, LG Blu Ray RW, Netgear 1
imam mybook studio 500gb star 4 godine radio perfektno, skoro sam izvadio hdd iz njega i prodao, inace hdd je wd green, u kutiju sam stavio drugi hdd wd 640 black i sve radi ok, veza sa racunarom je na esata i po nekad se znala izgubiti kad racunar ode u sleep dok sa usb2 nije bilo problema...
Kupljen, model 1TB usb 3.0, crk`o posle 10min korišćenja (!!!).
Dobijen drugi, razočaranje se nastavlja: plastično (i tanko) kućište, ugiba se pod blažim stiskom, na zadnjoj strani backlight probija i baca svetlo kao luna-park, naponski adapter mase od nekoliko grama, žica k`o licna, vreme odziva kao u zamajca hidroelektrane.
Brzinu usb 3.0 ne proverih (konektovan je na 2.0).
Ako uzimaš ext hdd, ja bih gađao Transcend (odnos uloženo-dobijeno-iskustva).
Sta znam citao sam na netu dosta ljudi hvale te diskove. Ima i onih koji imaju jako lose iskustvo sa njima. Sve zavisi kakavubodes. Meni je tako hp monitor crko posle dva dana koriscenja. dobio drugi on isto. Ovaj treci da kucnem u drvo radi za sve pare i prezadovoljan sam. Intel 2500K 4.5, MSI 67A - GD55, Mushkin 2x4GB cl9 1600mhz, HDD WD 750gb,WD 500gb,1000gb,Gainward GeForce GTX 570 1280MB `Golden Sample`,Sound Blaster titanium, CM RP 1000W, HAF 932, HPZR24W, Logitech 530x, Logitech MX revolution, LG Blu Ray RW, Netgear 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.