Imam disk odavno, radio je sve OK, ali u zadnje vreme (2-3 nedelje) se malo cudnije ponasa. Stalno mi je prikacen na USB, a ja mu dajem napon (na utikac) kad mi treba, e sad kad ga startujem, on malo zuji, malo se kao okrece (kao da ga ne vrti do kraja) i tako nekih 10s-20s, posle toga radi bez ikakvih problema. Zna li neko u cemu moze biti problem?
Elektronika verovatno odumire, zeznuo si stvar što si ga držao stalno prikačenog. Imao sam isti problem sa WD 250GB. Back up-uj fajlove, jer ovaj verovatno neće još dugo. Pored ovog imam još WD 750GB i on je za sad ok.
Auuuu, pa bio je prikacen samo na USB, a napajanje samo kad mi zatreba (i to tako mozda zadnja 3-4 meseca). Ima li mu pomoci, msm da mu nesto odradim da mi pozivi jos koju godinu?
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.