pozdrav narode ovako hdd je pred umiranjem i trahim adekvatnu zamenu min 320GB ili vise sata2 posto sam zvao gomilu radnjii dobio gomilu razlicitih cena i uslova garancije zamolio bih iskusnije da mi preporuce sta da gledam i nasta da obratim paznju ...citao sam da neki prodaju reparirane diskove i sl. ... pa ako moze neka preporuka savet ili sve komplet sa najnizom cenom koju neko zna ....
Koliko sam upućen cena novih hardova koji nisu reparirani se kreće između 80 i 90e za 500GB a za 1TB između 120 i 130e. Nisam siguran da se više proizvode hardovi manji od 500gb.
Koje cene su tebi rekli u radnjama i za koje hardove ?
ja bih za sistem bar 32, jos bolje 64mb, mnogo znaci
:: Do penisa, sad nasao da ti rikne hdd u najskuplje moguce vreme.. :: Uzmi novi od 500 gb , zajebi PReparirane :: :: Ako je za system gledaj da je na 7200 obrtaja i sa 16 mb baferom :: ako je za skladistenje moze i manje :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Gh :: Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH :: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1 :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Dell 22 :: ::
joj ludnice ceo dan cesljam net i sve super a kad pozoves nemaju ili imaju 1TB sto mi netreba a i mnogo para naso sam samsung spin point f3 za 7700 500Gb 16mb bafer jbg znam da moze i bolje al sta je tu je ... hvala raja
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.