Kad sam instaliro sistem slucajno sam obriso D: particiju. Koju sam kasnije vratio ali podataka nema vec je prazan skroz. Zurio sam tako da sam je zezno nacisto. Kad sam video sta sam uradio kosa mi je se digla! E sad kako da vratim podatke imao sam tu slika,igrica,filmova,dokumenata ma sve deoteke su mi tu bile. Sa kojim programom da pokusam da vratim to ili je gotovo. Nisam nista instaliro na D: particu stoji mi prazna.
Ako si je formatirao, Active partition r. ce ti ne moze pomoci, jer ce ti vratiti praznu particiju.
Ali ima leka:) Nedavno sam imao isti slucaj i ni GetData mi nije pomogao, nasao je milion gluposti, a ne i potrebne fajlove, muzika, film...Te sam nabasao na vrh vrhova od programa, a to je DiskGenius.
Posle skeniranja, imao sam identican pregled foldera/fajlova kao i pre brisanja particije. Probaj sa njim, siguran sam da ce ti pomoci.
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
:: Deder giv me the one email with links da oprobam to cudo sto velicas :: :: ASUS M5A99X EVO :: Phenom II X6 1605T :: Kingston HyperX 2x4GB @1600MHz :: GTX 460 768MB :: CM GX550 :: ::
aj bas cu da ga probam i ja, ako je bolji od GetDataBack onda je stvarno odlican, ali ako je virus krvi cu ti se napiti ps jedva nadjoh da skinem, kopao sam po warezu, sve mrtvo, HF, RS, FL, nabasao sam na UL i uspeo da skinem, strasno..
:: Ako si je formatirao, Active partition r. ce ti ne moze pomoci, jer ce ti vratiti praznu particiju :: :: Ali ima leka:) Nedavno sam imao isti slucaj i ni GetData mi nije pomogao, nasao je milion gluposti, a ne i potrebne fajlove, muzika, film...Te sam nabasao na vrh vrhova od programa, a to je DiskGenius :: :: Posle skeniranja, imao sam identican pregled foldera/fajlova kao i pre brisanja particije. Probaj sa njim, siguran sam da ce ti pomoci :: :: - Majstore, da li će ići ili neće ići :: - Hm, mislim da će biti čupavo. :: ::
Ovu sto sam ja jedva nasao je portable i koliko ovaj ubogi Avast radi, nema virusa.
Sto se ticalo mog problema sa hardom nije nista moglo da pomogne, a probao sam bukvalno sve programe za povratak podataka i nisam uspeo, od Active Partition/file.R., preko Recuva-e pa do GetDB koji je nasao preko 1000 onih glupih foldera[08000], a nigde fajlova, sve neka sr*nja . Ovaj Genius mi je zavrsio posao:) Jedino sto, koliko sam skontao, nema opcija da se pri zavrsetku skeniranja ima mogucnost de se snimi status, pa ako se trenutno nema dovoljno prostora, kasnije samo ucita kako ne bi moralo ponovo da se skenira, a zna da potraje u zavisnosti od brzine i kapaciteta HDD-a, ali sta je tu je. Odlican mali programcic!
P.S> Nahebali smo sa ovom SOPA-om:(
za Recuva znam da je sranje, napravili su program da samo lepo izgleda i to je sve, apsolutno ne vidim korist ni svrhu njega, uopste ne radi kako treba, nista ne pronalazi. Ja sam nasao setup, evo pusticu ti na mail, znam da sam jednom imao muke sa portable GetDataBack, uopste nije radio pravilno, ne radi isto kao full.
:: Ovu sto sam ja jedva nasao je portable i koliko ovaj ubogi Avast radi, nema virusa :: :: Sto se ticalo mog problema sa hardom nije nista moglo da pomogne, a probao sam bukvalno sve programe za povratak podataka i nisam uspeo, od Active Partition/file.R., preko Recuva-e pa do GetDB koji je nasao preko 1000 onih glupih foldera[08000], a nigde fajlova, sve neka sr*nja . Ovaj Genius mi je zavrsio posao:) Jedino sto, koliko sam skontao, nema opcija da se pri zavrsetku skeniranja ima mogucnost de se snimi status, pa ako se trenutno nema dovoljno prostora, kasnije samo ucita kako ne bi moralo ponovo da se skenira, a zna da potraje u zavisnosti od brzine i kapaciteta HDD-a, ali sta je tu je. Odlican mali programcic :: :: P.S> Nahebali smo sa ovom SOPA-om: :: :: - Majstore, da li će ići ili neće ići :: - Hm, mislim da će biti čupavo. :: ::
GetDB sa novog Hiren`s-a uopste ni nece da mi skenira. Pocne i za par sekundi izbaci neke nebulozne fajlove. A sa nesto starijom verzijom, iskenira do kraja, ali fajlova nigde, rckao sam po 1000 i kusur foldera koje je nasao, ali nigde nista, sve neki sistemski fajlovi. Poludeo sam sa njim.
Edit: E ajd da te pitam kada si vec tu, a da ne otvaram temu...Da li znas neki proveren programcic sa kojim bih bekapovao email-ove sa yahoo.com? Nagomilase se, a mrzi me da citam i brisem nepotrebne sve redom, ima ih preko 3000. Tako da ih spremim u racunar i natanane ofline citam i ostavim one koji mi trebaju, a sanduce da obrisem.
Probao sam neke programe, ali mrka kapa. Jedan vrti u nedogled, drugi stane na pola i tako cami...
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.