Koji je po vasem misljenju najbolji program za trajno brisanje podataka sa hard diska,znaci ako bi neko pokusao da povrati brisane podatke sa nekim od programa za vracanja podataka,da ne nadje nista...program bi bilo pozeljno da radi iz windowsa ako je moguce... Znam za hirens boot cd ali mi u ovom slucaju ostaje beskoristan jer komp nema opticki uredjaj a ne smem da nosim hdd nigde van objekta da bi na drugom kompu odradio trajno brisanje sa hirenom...
:: Koji je po vasem misljenju najbolji program za trajno brisanje podataka sa hard diska,znaci ako bi neko pokusao da povrati brisane podatke sa nekim od programa za vracanja podataka,da ne nadje nista...program bi bilo pozeljno da radi iz windowsa ako je moguce... Znam za hirens boot cd ali mi u ovom slucaju ostaje beskoristan jer komp nema opticki uredjaj a ne smem da nosim hdd nigde van objekta da bi na drugom kompu odradio trajno brisanje sa hirenom.. ::
sistemske particije nema,hdd je koristen samo za skladistenje veoma osetljivih podataka,ima jedan hdd u kompu na kome je win,i drugi na kome su podaci...instaliracu active kill disk pa cu ovaj drugi hdd pobrisati i vratiti na fabricko stanje jer ide na prodaju...hvala svima:)))
:: :: sistemske particije nema,hdd je koristen samo za skladistenje veoma osetljivih podataka,ima jedan hdd u kompu na kome je win,i drugi na kome su podaci...instaliracu active kill disk pa cu ovaj drugi hdd pobrisati i vratiti na fabricko stanje jer ide na prodaju...hvala svima:)) :: :: ::
pa da,home video klipovi sa preko 300 devojaka,ne sme da padne u ruke pogresnim ljudima:)))) heheheh shalu na stranu,firmini osetljivi podaci,bre imarkovicu,perverznjaku stari:)))))
:: `veoma osetljivi podaci`, erotskog sadrzaja : :: :: :: :: :: :: sistemske particije nema,hdd je koristen samo za skladistenje veoma osetljivih podataka,ima jedan hdd u kompu na kome je win,i drugi na kome su podaci...instaliracu active kill disk pa cu ovaj drugi hdd pobrisati i vratiti na fabricko stanje jer ide na prodaju...hvala svima:)) :: :: :: :: :: ::
Izvadis hdd, rasrafis i otkines svaku plocu-tanjir, smrvis ih cekicem, smesas ostatke i prospes mesavinu na vise lokacija, ili u reku. Sve ostalo je dobro ako cena podataka ne prevazilazi cenu hdd-a, a inace neozbiljno i neprihvatljivo.
koliko dugo traje brisanje celog harda od 250gb sa programom active kill disc IZ WINDOWSA? Ja sam instalirao program,kliknuo opciju kill,i on je bukvalno samo trepnuo,ne pokazuje nikakav proces brisanja koji traje recimo par sekundi,minuta...jel moguce da je program to odradio za sekund? hitno mi treba odgovor,please.
Ako neko zeli da ti skine podatke, to moze da uradi i ako ti 7 puta zaredom odradis full format diska. Najbolje bi ti bilo da se raspitas o kucu koji uzima disk, pa ako je neki znalac, nemoj mu ga prodavati. Nadjui nekog neupucenog.
Pa kako može da povrati ako se uradi zero format jer se onda u svaki sektor na hard disku upiše 0 ? Black Wolf
:: Ako neko zeli da ti skine podatke, to moze da uradi i ako ti 7 puta zaredom odradis full format diska. Najbolje bi ti bilo da se raspitas o kucu koji uzima disk, pa ako je neki znalac, nemoj mu ga prodavati. Nadjui nekog neupucenog :: :: :: ::
prost full low level koji traje par sati ( ne par sekundi) ce lepo obrisati hdd .. bez bojazni da ce neko ko neposeduje brutalno skupe i komplikovane uredjaje moci sa nekim tamo free softwareom da povrati podatke ..
prosto je neverovatno koliko ljudi tripuju da su njihovi podaci super poverljivi .. pa nemas spisak domacih izdajnika i stranih placenika na tom hardu ?
Salu na stranu. Pored svega navedenog, mozes da uradis format u Windowsu, a onda da koristis program CCleaner koji ima opciju Drive Wiper. Biras koliko puta (od 1-35) da se obrise slobodan prostor i po kojem standardu. To moze da potraje dobrih par sati na HDD-u od 250GB, zavisi od opcije koju si odabrao.
:: Izvadis hdd, rasrafis i otkines svaku plocu-tanjir, smrvis ih cekicem, smesas ostatke i prospes mesavinu na vise lokacija, ili u reku. Sve ostalo je dobro ako cena podataka ne prevazilazi cenu hdd-a, a inace neozbiljno i neprihvatljivo :: :: :: Budale veruju u sreću. :: ::
demagnetizovao ,a onda bih ga magnetizovao pored zvucnika snage barem 250W. E sad bilo bi pozeljno da su zvicnici marke JBL ali moze i KEF. :D :D salu na stranu....Low level i to je to?Radis za CIA BIA DIA FIAFISA FIFA FUBA BA .....a.a.aaa.aaa :D http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=2122209
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.